Francia keto diéta

Fehérboros feketekagyló



Hozzávalók

  • 1 kg feketekagyló  (kb 200 g hús)
  • 150 ml száraz fehérbor
  • 50 g hámozott mogyoróhagyma
  • 2 kanál olívaolaj
  • egy marék laposlevelű petrezselyem
  • 1 kanál citromlé
  • só és bors

Elkészítési utasítás

Először megtisztítjuk a kagylót. Kidobjuk azokat, amelyek nyitva vannak. A többit helyezzük egy tál jeges vízbe 10-15 percre. Vágjuk apróra a petrezselyemleveleket. A mogyoróhagymát is apróra vágjuk és pár percig olívaolajban süssük. Hozza adjuk a petrezselymet, kagylókat és egy percig keverjuk. Ezután hozá adjuk a bort és a frissen őrölt borsot. Két perc után hozzá öntünk 2 deci forró vizet, és még kér percig pároljuk. Ízesítjük citromlével és sóval. Tányeron díszítjük a maradék petrezselyemmel. Salátával tálaljuk a megengedett zöldségekkel. 

Jó étvágyat!

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval