Francia keto diéta

Fehérboros feketekagyló



Hozzávalók

  • 1 kg feketekagyló  (kb 200 g hús)
  • 150 ml száraz fehérbor
  • 50 g hámozott mogyoróhagyma
  • 2 kanál olívaolaj
  • egy marék laposlevelű petrezselyem
  • 1 kanál citromlé
  • só és bors

Elkészítési utasítás

Először megtisztítjuk a kagylót. Kidobjuk azokat, amelyek nyitva vannak. A többit helyezzük egy tál jeges vízbe 10-15 percre. Vágjuk apróra a petrezselyemleveleket. A mogyoróhagymát is apróra vágjuk és pár percig olívaolajban süssük. Hozza adjuk a petrezselymet, kagylókat és egy percig keverjuk. Ezután hozá adjuk a bort és a frissen őrölt borsot. Két perc után hozzá öntünk 2 deci forró vizet, és még kér percig pároljuk. Ízesítjük citromlével és sóval. Tányeron díszítjük a maradék petrezselyemmel. Salátával tálaljuk a megengedett zöldségekkel. 

Jó étvágyat!

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval