Francia keto diéta

MEGA AKCIÓ! 9.14. és 9.20. között minden terméket, mely shakerben készül, 25%-os kedvezménnyel vásárolhat meg. Negyedével olcsóbban vásárolhat. TÖBB...

Ételek cserélése

Rendelt olyan ételeket, melyek nem feleltek meg Önnek? A diétánknál is érvényes a szabály: „100 féle ember, 100 féle íz“, ezért nálunk az ételek cseréjének lehetőségére van mód, mégpedig a vásárlástól számított 3 hónapon belül. A csere Kezelési költség ellenében történik, mely magában foglalja az árukkal való manipulációt és a szállítási költségeket. A csere feltételeit és eljárását lentebb találja. 
 
Nem szeretne Kezelési költséget fizetni? Elég az e-shopban létrehozni egy új rendelést minimum 7,000 Huf értékben és a közleménybe beírni: „CSERÉVEL EGYÜTT KÜLDENI“. A lenti űrlapba: „Ételcsere“ ne felejtse el beírni az új megrendelés számot. 

Mi a teendő csere esetében? 

Elég ezt a három egyszerű lépést követni :

Töltse ki a kérdőívet a cseréhez >> LETÖLTHETŐ KÉRDŐÍV

Készítse el az ételek listáját és a számlát a cseréhez és küldje el az alábbi címre :

Prodietix Hungary Kft., Raktárbérlet 6,  2901 Komárom. Ne felejtse el feltüntetni azt a címet is, ahová a cserét küldhetjük.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az adott címen csak POSTAFIÓK található. Ajánljuk, hogy vagy a Magyar Posta vagy a GLS szolgáltatásait vegye igénybe. 

Milyen ételeket cserélünk?

  • kevesebb, mint 3 hónappal ezelőtt vásárolt ételeket
  • sértetlen ételeket az eredeti csomagolásban és mennyiségben (felcímkézett, máskép megjelölt, vagy hiányzó címkéjű ételt nem fogadunk el)
  • csak proteines ételeket - nem vonatkozik a kiegészítő termékekre

Ha segítségre van szüksége, keressen fel bennünket e-mailben a info@prodietix.hu címen vagy a +36 30 1636 123 telefonszámon.

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval