Az internetkapcsolata megszakadt, kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatát, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra a műveletet.
Hiba történt a kérése feldolgozása során, kérjük, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra.

Ételcsere

Olyan ételeket rendelt, melyek végül nem feleltek meg Önnek? Diétánknál is érvényes a szabály: „100 féle ember, 100 féle íz“, ezért nálunk van mód ételcserére, mégpedig a vásárlástól számított 3 hónapon belül. A csere 2700 Ft kezelési díjat számít fel (a szállítást is beleértve), amely az áruk kezelésével és az Ön számára történő szállítással kapcsolatos költségeket jelenti. A csere feltételei és eljárása lentebb találhatók.

Minden ételcsere után most adunk egy kedvezményes utalványt 2700 Ft értékben, amelyet további 6800 Ft feletti vásárláshoz használhat fel a www.prodietix.hu címen.

 

Hogy működik az ételcsere?

Elég ezt a három egyszerű lépést követni:

1. Töltse ki a kérdőívet a cseréhez >>  LETÖLTHETŐ KÉRDŐÍV

2. Készítse el az előző megrendeléssel érkező számlát

3. Az ételek listáját, a számlát és a termékeket küldje a Prodietix, Bubenská 43, 170 00 Prága címre. Ne felejtse el feltüntetni azt a címet is, ahová a cserét küldhetjük.

 

 

Hogyan töltse ki az űrlapot?

 • Töltse ki az eredeti megrendelés számát - azaz annak a megrendelésnek a számát, amelyben a cserélni kívánt fehérjetartalmú ételeket vásárolta.
 • Ne felejtse el kitölteni azt a címet, ahová majd küldhetjük a kicserélt termékeket.
 • Tüntesse fel a kicserélni kívánt ételeket, a helyette kívánt ételeket és azok cikkszámát
 • Tüntesse fel a dátumot, és írja alá az űrlapot

 

 

Milyen ételeket cserélünk?

 • Kevesebb, mint 3 hónappal ezelőtt vásárolt ételeket
 • Eredeti állapotban lévő, sértetlen ételeket
 • Ételeket az eredeti csomagolásban és mennyiségben (másképp megjelölt, vagy hiányzó/sérült címkéjű ételt nem fogadunk el)
 • Csak fehérjetartalmú ételeket. FIGYELEM, A CSERE NEM ALKALMAZHATÓ A KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEKRE (pl. CROISSANT, NUTRINELLA, PROTEIN CSOKI, SHAKER stb.)
 • Ételek, melyek nem voltak a megrendelés elkészítésekor a havi kedvezményen belül 470 Ft-ért megvásárolva.

   

Mennyi ideig tart a csere?

A csere adminisztratív feldolgozása akár 5 munkanapot is igénybe vehet a kicserélt termékek átadásától számítva.

 

2700 Ft minden cseréhez!

A termékek cseréjével járó költségek ellentételezéseként minden ügyfél egyedi kóddal ellátott utalványt kap 2700 Ft kedvezménnyel a webáruházunkon belül 6800 Ft feletti vásárlás esetén. A kód webáruházunk bármely termékére alkalmazható.

 

Tanácsot szeretne? Ha segítségre van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az info@prodietix.hu e-mail címen vagy a +36 1 445 2039 telefonszámon.