Francia fehérje diéta

Eper ízű krém

Cikkszám: 41120021

Alacsony energiatartalmú eper ízű krém keverék, csökkentett szénhidrát, zsír és megnövelt fehérje tartalommal (70%).

Ár: 890 Ft

raktáron

Elkészítési utasítás:

Öntsük a tasak tartalmát 150 ml hideg vízbe. Rázzuk össze a shakerben amíg a por és a víz összekeveredik. Étkezés előtt 2 percig hagyjuk állni, hogy a fehérjék hidratálódjanak.

Puding állagúra készítéshez: a csomag tartalmát habverővel fokozatosan elkeverjük 115ml hideg vízben, amíg teljesen összekeveredik a porral. Hagyjuk körülbelül 15 - 30 percig a hűtőben, hogy megdermedjen.

Tápérték:

100 g 26 g (egy adag)
Fehérje 69,2 g 18 g
Zsír 4,6 g 1,2 g
ebből telített zsírsavak 2,3 g 0,6 g
Szénhidrát 11,2 g 2,9 g
ebből cukrok 5,0 g 1,3 g
1,88 g 0,49 g
Kalcium 825 mg 215

mg

% RDA 103 % 27 %
Energia 372 kcal 97 kcal
1574,0 kJ 409,0 kJ

Esszenciális aminosavak:

 
g / 100 g fehérje keverékben
L-izoleucin 5,60 g
L-leucin 10,87 g
L-lizin 8,73 g
L-metionin + L-cisztin 4,06 g
L-fenil-alanin + L-tirozin 9,87 g
L-treonin 4,73 g
L-triptofán 1,63 g
L-valin 6,63 g
Hisztidin 2,77 g

Összetétel:

Tejfehérjék; növényi zsír alapú keverék (finomított pálmaolaj, glükóz-szirup, tejfehérje, stabilizátor: a pentanátrium-trifoszfát; csomósodásgátló szer: szilícium-dioxid); sűrítő: karboxi-metil-cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz; savanyító szerek: citromsav, almasav; stabilizátor: kálium-foszfát; só; aroma (tej); savasság szabályozók: magnézium-oxid, kálium-citrát; metionin; édesítőszerek: aszpartám (fenilalanint tartalmaz), aceszulfám K; eperpor magokkal (0,42%); színezékek: betanin, kurkumin; csomósodást gátló anyagok: szilícium-dioxid; emulgeálószer: szójalecitin.

Allergének:

tej, szója, azonos gyártósoron készült melyen mustár, zeller, tojás, glutén és szulfit kerül feldolgozásra

Felhasználók értékelése

Értékelés hozzáadása

  • Értékelés:

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval