Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Elizabet , 33 éves

"A Prodietix diétával
13 kilót fogytam 9 hét alatt..."
Elizabet , 33 éves

Remekül érzem magam, a ruhatáramból elő szedtem olyan dolgokat amelyeket már évek óta nem viseltem.

A két terhsségem alatt sokat hízam. Főleg az elsőnél több  mint 20 kg-t. A szülés után mindig lement pár kiló, de mindentől nem tudtam megszabadulni. Két kislánnyal foglalkozni ne egyszerű, főleg ha mindkettő szinte egyforma idős. Napközben alig volt időm itt-ott valamit nassolni. Este amikor végre nyugalmam volt, akkor volt időm enni, így gyorsan utolért az egész napos éhezés. 

Az év elejétől próbáltam változtatni magamon. Kiegyensúlyozott ételeket enni, rendszeresen futni...  Jobban éreztem magam, de a kilók nem mentek le. Nyáron a partnerem megkérte a kezemet és ez volt az utolsó löket amire szükségem volt a fogyáshoz. Nem akartam az esküvőmöm csipkébe öltöztetett vizilónak kinézni.... A Prodietix diétát már régebben is nézegettem és fontolgattam. Találkoztam egy ismerősünkel aki már kipróbálta a Prodietix diétát és nagyon dicsérte. Ezért kezdtem bele pont a Prodietix diétába én is.

Az M3 programot 87 kg-val kezdtem. A diéta alatt rengeteg új zöldséget fedeztem fel, amit eddig még sosem vásároltam. Pár nap után a diéta már a mindennapi rutinom részévé vált. Minden héten megmértem magam és örültem az eredményeknek. 9 hét után majdnem 13 kg-t fogytam!!!

Remekül érzem magam, a ruhatáramból elő szedtem olyan dolgokat amelyeket már évek óta nem viseltem. Alig várom hogy viselhessem álmaim rúháját és az esküvői képeken csodálatosan nézzek ki.

diéta előtt

diéta után

súly

87 kg

74 kg

mellbőség

102 cm

96 cm

derékbőség

104 cm

90 cm

csípő

117 cm

103 cm

comb

73 cm

64 cm

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval