Francia keto diéta

Elégedettségi garancia

Nem megfelelő a kiválasztott diéta program? Nem ízlenek a kiválasztott keto ételek? Vagy esetleg megjelent egy másfajta elégedetlenség a keto diétával kapcsolatban? Az Ön elégedettsége és a sikeres fogyás elérése a legfontosabb számunkra, ezért kínáljuk minden ügyfelünknek az Elégedettségi garancia programot. 30 napon belül visszaküldheti a megvásárolt Prodietix ételeket, és visszatérítjük pénzét.

Szeretnénk, ha a fogyás folyamata a lehető legkellemesebb lenne az Ön számára, ezért táplálkozási szakemberekből álló csapat áll rendelkezésére, akik végigvezetik Önt a megfelelő étrend-program kiválasztásában, és elérhetők lesznek az Ön számára a diéta alatt illetve után. Ugyanakkor készek segíteni a problémák megoldásában, és segítő kezet nyújtanak, ha bármire szükségük lesz.

Mi a teendő, ha a diéta program nem megfelelő az Ön számára?

A diéta program kiválasztását mindig előnyösebb konzultálni táplálkozási tanácsadóinkkal, akik az Ön igényeinek és kívánságainak megfelelően a legjobbat fogják ajánlani. Ennek ellenére megtörténhet néha, hogy a kiválasztott program nem felel meg Önnek. Javasoljuk, hogy forduljon táplálkozási tanácsadóinkhoz, amint az első kellemetlenségek megjelennek. Nagyon gyakran az étrendnek kisebb egyéni változtatása megoldhatja a problémát, és kellemesebbé teheti a fogyás folyamatát.

Hogyan cseréljük ki a Prodietix keto ételeket?

Olyan ételt rendelt, ami éppen nem az Ön ízvilága? A Prodietixben tudjuk, hogy száz embernek száz különböző ízlése van. Tiszteletben tartjuk preferenciáit, ezért a vásárlástól számított 3 hónapon belül kicserélheti azokat az ételeket, amelyek nem ízlettek. Folyamatosan bővítjük az édes és sós ételek portfólióját, hogy mindenkinek igazán örömet szerezzünk. Az ételcseréről, beleértve a visszaküldés folyamatáról itt megtudhat többet.

Tudjon meg többet az ételcseréről

Hogyan működik az Elégedettségi garancia program?

Ha a kiválasztott fogyókúrás program és annak fázisai nem felelnek meg Önnek, és nem hoznak eredményt, akkor a Elégedettségi garancia program keretében 30 napon belül visszaküldheti nekünk a megvásárolt fehérjetartalmú ételeket. A visszaküldés nagyon egyszerű - csomagolja be a Prodietix ételeket, csatolja hozzá a számlát, és írja hozzá a számlaszámot, ahova utalhatjuk Önnek az összeget. Az ételek sértetlen eredeti csomagolásban küldhetők csak vissza.

Számunkra nagyon fontos az Ön sikere, ezért kérdéseivel bármikor fordulhat hozzánk bizalommal. Mi itt vagyunk és segítünk!

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval