Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

< az összes kérdés megtekintése

Napi rezsim és a proteines diéta

Kérdés:

Jó napot kívánok, válaszolok a kérdésére. Reggel 6 órakor kelek, és 6,30-kor mindig krémet reggelizek.    A tízóraira italt iszok 10:00 órakor és reggel egész napra elkészítek 500 - 800 gr. salátát. Az első fázisban csak uborka, kínai kel, retek volt, ezt ettem a két protein étel között, 13:00 kalács és kenyér, utána a saláta egy részét, ja és a második fázistól a salátába teszek például paprikát, paradicsomot, póréhagymát vagy karalábét.    17:00 órakor vacsorára levest vagy omlettet eszek párolt zöldséggel, 100 - 200 gr brokolli vagy zöld babhüvely vagy karfiol vagy cukkini . Most a második fázistól adok hozzá megengedett húst és zöldséget. Aludni 22 órakor megyek. Naponta megiszok 2,5 - 3 liter vizet.  Kávét a diéta alatt nem iszok, csak 300 ml ízesített cukormentes podebradka prolinie ásványvizet iszok, ez az egyetlen bűnöm. Különben nővér vagyok a fizikoterápiás osztályon, egyetlen gyógyszer amit szedek az euthyrox  a pajzsmirigy hipofunkciójára.  Így néz ki a napom. A munkahelyemen sokat járok, így testmozgásra nincs időm, szóval nem sportolok. A munkából eléggé fáradtam érek haza.  De a házimunkát minden nap elvégzem.  Monika

Válasz:

Jó napot kívánok Mónika, köszönjük a kimerítő válaszát. A jó hír, hogy szerintem nagyon jól csinálja, fegyelmezetten, és ahogy írja nem követ el semmilyen hibát.  Meg még a munkában is előnye van.  A járás az ember számára a legtermészetesebb mozgás. Némelyik ügyfelünknek ülő munkájuk van, amit kompenzálniuk kell. Félő, hogy a lassabb eredményt a hipofunkció okozza. A pajzsmirigyhormonok hiánya csökkent oxigénfogyasztást eredményez, aminek a következménye a szervezet lelassulása.   A beteg fáradt, álmos, lassabban mozog és gyorsan elfárad. Lelassul a metabolizmus és a bélmozgás is.  Ezek a protein diéta szempontjából káros hatással lehetnek az étrendre. A pajzsmirigy alulműködésénél még gyakran előfordul a szervezetben a víz visszatartása. Ez láb megdagadásával jelenhet meg.  Nem érzi ezeket a nehézségeket? A kilók nem fő mérvadói a fogyásnak.  Hogy áll a méretek terén? Volt lehetősége a diéta megkezdése előtt lemérnie a comb, mell, has, csípő bőségét? Általában jól érzi magát? De 8 kg az összes 20-ból nem tragédia. A test a második és harmadik fázisban is fog továbbra fogyni.  Még mindig jó esélye van, hogy eléri a 15 kg, de az 20 kg most úgy látszik, hogy nehezen elérhető cél. Később lehet új fogyó programot beállítani. Az Ön esetében az összesen 20 kg kicsit nehezebben érhető el, mint a többi ügyfélnél, de biztos, hogy elérhető, csak lassabban megy.   További kérdések esetében ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.


Kérdése van?

Ne habozzon írni nekünk, örömmel tájékoztatjuk Önt.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval