Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

< az összes kérdés megtekintése

Prodietix proteines diéta program választása

Kérdés:

Jó napot kívánok, szeretném megvásárolni az M4 programot, amely 28 napra 140 adagot tartalmaz. Az étrenddel együtt kapom meg, hogy melyik nap mit egyek reggelire, ebédre, tízóraira, stb., vagy magamnak kell összeállítani? Nem tudom. hogy kell összeállítani, hogy betartsam a édes és sós ételek helyes arányát? Ludmila

Válasz:

Jó napot kívánok Ludmila, az étrendet összeállíthatja, de nem muszáj.  Miután rákattintott a „vásárolni” gombra, megjelenik az „étrend összeállítása”.  Ott alatta van útmutató, amely segít önnek. A jobb felső sarokban lévő „átugrani” gomb megnyomásával az étrend összeállítását ránk hagyja. Amennyiben vannak ízek, amelyeket előnyben részesít, elé ha válaszol az igazoló e-mailra, amelyet küldünk, és az emailba leírni, melyek azok az ételek, amelyeket kimondottan nem szeretne, vagy kevésbé.   Bármilyen kérdés esetén bátran lépjen velünk kapcsolatba.


Kérdése van?

Ne habozzon írni nekünk, örömmel tájékoztatjuk Önt.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval