Az internetkapcsolata megszakadt, kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatát, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra a műveletet.
Hiba történt a kérése feldolgozása során, kérjük, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra.

-

Sikeresen teljesítette a Prodietix diétás programot? Szeretné tudni, hogyan étkezzen úgy, hogy elkerülje a jojó-effektust? Sok ügyfelünk gyakran felteszi a következő kérdéseket: „Hogyan tovább? Hogyan lehet az elért súlyt megtartani?" Szívesen adunk tanácsot a fogyás utáni étkezéssel kapcsolatban, hogy súlyával továbbra is elégedett legyen.

 

A szolgáltatás ingyenes csak azoknak a vásárlóknak, akik megvásárolják a teljes diétás programot (egyszerre vagy egyes fázisokban). Egyéb esetekben e-mailes küldés esetén 5000 Ft, postai küldés esetén 6500 Ft összegű szolgáltatásról van szó.

 

Súlycsökkentés után különösen óvatosnak kell lenni, mert a szervezete mindenre emlékszik, és a diéta előtti formába való visszatérés ugyanolyan könnyű lehet számára, mint Önnek a rossz étkezési szokásokhoz való visszatérés.

 

A velünk lefogyott vásárlóknak kérésre a racionális étrend alapelveiből kifolyólag általános étrendi tanácsokat adunk, úgynevezett „táplálkozási tanácsok röviden“. Ha megadják nekünk az aktuális paramétereiket, kiszámoljuk az aznapi energia-beállítást és küldünk egy egy hétre szóló inspiráló mintamenüt.

 

 

Érdekel a diéta utáni táplálkozási tanácsadás