Francia keto diéta

Diéta „S" 9 hétre - 1. fázis

Diéta „S" 9 hétre - 1. fázis (84 adag)

  • Ingyenes kiszállítás
  • -15%

A PRODIETIX fogyókúra minden egyes programjának első fázisa a „súlycsökkentés“. Ebben a fázisban a szervezet az úgynevezett ketózis természetes állapotába kerül, , amikor a szervezetben a zsírszövet lebontásával ketonanyagok termelődnek. Ezek teljesértékűen helyettesítik a szénhidrátokat, az emberi szervezet elsődleges energiaforrásait. Az első fázisban a legnagyobb a fogyás mértéke.  Az első fázisban a legnagyobb a fogyás mértéke. Körülbelül 50 - 70% a célsúlyból. A ketózist a zsírraktárak csökkenésén kívül kellemes, enyhén eufórikus hangulat, energikusság jóllakottság-érzés kíséri, és beindul a méregtelenítés is. Az első fázisban a megszokott étrendet teljes egészében  fehérjetartalmú ételekkel és zöldségekkel helyettesítjük.

Az „S“ Diéta 9 hétre program 1. fázisa 3 hétig tart. Az ügyfél napi 4 proteines ételt fogyaszt és a megengedett zöldségeket. Összesen 84 adag proteines ételt tartalmaz.

A fehérjetartalmú ételek a szervezet megfelelő működéshez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Nem szükséges más táplálék kiegészítőt fogyasztania. Az elkészítésük gyors és egyszerű. Az elkészítésükhöz elegendő egy shaker, esetleg mikrohullámú sütő. Ahhoz, hogy a PRODIETIX program megfelelő hatásfokkal működjön,  be kell tartani a PRODIETIX fehérjeétrend három alapelvét: a megfelelő folyadékbevitelt,  az engedélyezett zöldségek fogyasztását és a rendszeres étkezést. 

Részletek a "hagyományos ételekhez", megengedett zöldségekhez és további részleteket a PRODIETIX proteines diétáról a "A fehérje diétáról" részlegben talál.

66 360 Ft 56 400 Ft

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval