Az internetkapcsolata megszakadt, kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatát, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra a műveletet.
Hiba történt a kérése feldolgozása során, kérjük, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra.

Diéta „S" 6 hétre (126 adag)

Ingyenes szállítás
-20%
Termékkód: D-PS06T
Az „S“ diéta 6 hétre program (126 adag) elsősorban nagyobb végső ideális súlyú nőknek és férfiaknak ajánlott. A programmal akár 10 kg súlycsökkentést is elérhet. A program egyes fázisonként is megvásárolható, vagy egyben, kedvezményes áron.
Ár:
82,550 Ft
103,194 Ft

Az „S“ diéta 6 hétre program (126 adag) elsősorban nagyobb végső ideális súlyú nőknek és férfiaknak ajánlott. A programmal akár 10 kg súlycsökkentést is elérhet. A program egyes fázisonként is megvásárolható, vagy egyben, kedvezményes áron.

A program teljes időtartama 6 hét, egyenletesen elosztva három fázisra (2 hét + 2 hét + 2 hét). Az első fázisnak "súlycsökkentés" a neve, ketózis állapotba helyezi a testet és a legnagyobb súly csökkenést biztosítja. A második és a harmadik fázis, a "stabilizálás" és a "rögzítés", melynek az a feladata, hogy fokozatosan visszatérjen a szokásos étrendhez és megakadályozza a jo-jo effektust.

A ketogén diéta 1. fázisában az átlagos fogyása hetente 2,5 kg, a 2. fázisban 1,5 kg, a 3. fázisban pedig 1 kg hetente..

Átlagos súlycsökkentés
1. fázisban 2. fázisban 3. fázisban
5 kg 3 kg 2 kg

Az ügyfélnek naponta 4 proteines vagy „hagyományos“ étkezése van. Az első fázis napi 4 fehérje ételt, a második 3 ételt, a harmadik 2 ételt tartalmaz. Összesen 126 adag fehérje ételt tartalmaz (56 adag + 42 adag + 28 adag). A második fázisban az egyik fehérje ételt "normál" étkezéssel helyettesítjük. A harmadik fázisban két fehérje ételt cserélünk le "normál" ételre.

A fehérjetartalmú ételek a szervezet megfelelő működéshez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Nem szükséges más táplálék kiegészítőt fogyasztania. Az elkészítésük gyors és egyszerű. Az elkészítésükhöz elegendő egy shaker, esetleg mikrohullámú sütő. Ahhoz, hogy a PRODIETIX program megfelelő hatásfokkal működjön,  be kell tartani a PRODIETIX fehérjeétrend három alapelvét: a megfelelő folyadékbevitelt,  az engedélyezett zöldségek fogyasztását és a rendszeres étkezést. 

Részletek a "hagyományos ételekhez", megengedett zöldségekhez és további részleteket a PRODIETIX proteines diétáról a "A fehérje diétáról" részlegben talál.

 

Táplálkozási összetétel 100 g-ra és adagra