Francia keto diéta

proteines keto diétá 15 napra

proteines keto diétá 15 napra

 • -3%

Az „S“ diéta 15 nara program (45 adag) elsősorban nagyobb végső ideális súlyú nőknek és férfiaknak ajánlott. A programmal akár 4 kg súlycsökkentést is elérhet. A program egyes fázisonként is megvásárolható, vagy egyben, kedvezményes áron.

A program teljes időtartama 12 hét, egyenletesen elosztva három fázisra (4 hét + 4 hét + 4 hét). Az első fázisnak "súlycsökkentés" a neve, ketózis állapotba helyezi a testet és a legnagyobb súly csökkenést biztosítja. A második és a harmadik fázis, a "stabilizálás" és a "rögzítés", melynek az a feladata, hogy fokozatosan visszatérjen a szokásos étrendhez és megakadályozza a jo-jo effektust.

A ketogén diéta 1. fázisában az átlagos fogyása hetente 2,5 kg, a 2. fázisban 1,5 kg, a 3. fázisban pedig 1 kg hetente.

Átlagos súlycsökkentés
1. fázisban 2. fázisban 3. fázisban
2 kg 1,2 kg 0,8 kg

Az ügyfélnek naponta 4 proteines vagy „hagyományos“ étkezése van. Az első fázis napi 4 fehérje ételt, a második 3 ételt, a harmadik 2 ételt tartalmaz. Összesen 45 adag fehérje ételt tartalmaz (20 adag + 15 adag + 10 adag). A második fázisban az egyik fehérje ételt "normál" étkezéssel helyettesítjük. A harmadik fázisban két fehérje ételt cserélünk le "normál" ételre.

A fehérjetartalmú ételek a szervezet megfelelő működéshez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Nem szükséges más táplálék kiegészítőt fogyasztania. Az elkészítésük gyors és egyszerű. Az elkészítésükhöz elegendő egy shaker, esetleg mikrohullámú sütő. Ahhoz, hogy a PRODIETIX program megfelelő hatásfokkal működjön,  be kell tartani a PRODIETIX fehérjeétrend három alapelvét: a megfelelő folyadékbevitelt,  az engedélyezett zöldségek fogyasztását és a rendszeres étkezést. 

Részletek a "hagyományos ételekhez", megengedett zöldségekhez és további részleteket a PRODIETIX proteines diétáról a "A fehérje diétáról" részlegben talál.

Diéta „S" 15 napra (45 adag)

  • ra, re 5 nap
  • 20 adag
  • ra, re 5 nap
  • 15 adag
  • ra, re 5 nap
  • 10 adag
Teljes csomag
Vásárlás 31 005 Ft 30 210 Ft

Vásárlóink, akik kipróbálták a diétás programot

Az összes tapasztalat megjelenitése

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval