Francia keto diéta

Diéta „S" 12 hétre - 3. fázis

Diéta „S" 12 hétre - 3. fázis (56 adag)

  • Ingyenes kiszállítás
  • -15%

A PRODIETIX fehérjetartalmú diéta összes fogyás programjának harmadik fázisát "rögzítésnek" nevezzük. A szénhidrátok és zsírok bekerülnek az étrendbe a "normál" étkezés során. A fogyás a három fázis közül a leglassabb. A harmadik fázis célja a jo-jo effektus megakadályozása. A napi két fehérjetartalmú étkezés helyébe két "normál" étkezés lép. Ideálisan az ebéd és vacsora.

Az „S“ Diéta 12 hétre program 3. fázisa 4 hétig tart. Az ügyfél napi 2 proteines ételt fogyaszt és 2 „hagyományos ételt“ és a megengedett zöldségeket. Összesen 56 adag proteines ételt tartalmaz.

A "hagyományos" ételek elkészítéséhez szükséges összetevők részletes listája, az engedélyezett zöldségek és a mintamenü megtalálható a "3. fázis" részben.

A fehérjetartalmú ételek a szervezet megfelelő működéshez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Nem szükséges más táplálék kiegészítőt fogyasztania. Az elkészítésük gyors és egyszerű. Az elkészítésükhöz elegendő egy shaker, esetleg mikrohullámú sütő. Ahhoz, hogy a PRODIETIX program megfelelő hatásfokkal működjön,  be kell tartani a PRODIETIX fehérjeétrend három alapelvét: a megfelelő folyadékbevitelt,  az engedélyezett zöldségek fogyasztását és a rendszeres étkezést. 

Részletek a "hagyományos ételekhez", megengedett zöldségekhez és további részleteket a PRODIETIX proteines diétáról a "A fehérje diétáról" részlegben talál.

44 240 Ft 37 600 Ft

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval