Az internetkapcsolata megszakadt, kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatát, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra a műveletet.
Hiba történt a kérése feldolgozása során, kérjük, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra.

Diéta „L" 30 napra - 3. fázis (40 adag)

Ingyenes szállítás
-10%
Termékkód: C-PL30DF3
Nincs készleten
Ár:
29,480 Ft
32,760 Ft

 

A PRODIETIX fehérjetartalmú diéta összes súlycsökkentő programjának harmadik fázisát „fixálásnak“ nevezik. Folytatódik a szénhidrátok és a zsírok étrendbe való bevitele a "normál" étkezések megfelelően. A fogyás ebben a harmadik fázisban a leglassabb. A harmadik fázis célja a jojó-effektus elkerülése. A napi két fehérje étkezést két "normál" étkezés váltja fel. Megfelelően ez az ebéd és a vacsora.

 

Az "L" diéta 30 napos programjának 3. fázisa összesen 10 napig tart. Az ügyfél naponta négyszer fogyaszt fehérjetartalmú élelmiszert, naponta kétszer „normál” ételt és megengedett zöldségeket. Az étkezések száma összesen 40 adag fehérjetartalmú étel.

 

A "normál" ételek elkészítéséhez szükséges összetevők, az engedélyezett zöldségek és a minta menü részletes listája a "3. fázis" részben található.

 

A fehérjetartalmú élelmiszerek tartalmazzák a szervezet megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Nem szükséges más kiegészítőket és étrend-kiegészítőket szedni. Az elkészítésük egyszerű és gyors. Nem tartalmaznak hozzáadott ízeket, a legtöbb esetben az ügyfélnek csak shakerre vagy mikrohullámú sütőre van szüksége. A PRODIETIX súlycsökkentő programok megfelelő hatásához be kell tartani a PRODIETIX fehérje diéta három feltételét, azaz a helyes ivási rendszert, az engedélyezett zöldségek fogyasztását és az étkezések rendszerességét. A PRODIETIX fehérjetartalmú diétáról bővebben a "A keto diétáról“ részben olvashat. 

Táplálkozási összetétel 100 g-ra és adagra