Francia keto diéta

proteines keto diétá 15 napra

proteines keto diétá 15 napra

 • -3%

Az „L“ diéta 15 napra program (75 adag) elsősorban nagyobb végső ideális súlyú nőknek és férfiaknak ajánlott. A programmal akár 4 kg súlycsökkentést is elérhet. A program egyes fázisonként is megvásárolható, vagy egyben, kedvezményes áron.

A program teljes időtartama 15 nap, egyenletesen elosztva három fázisra (5 nap + 5 nap + 5 nap). Az első fázisnak "súlycsökkentés" a neve, ketózis állapotba helyezi a testet és a legnagyobb súly csökkenést biztosítja. A második és a harmadik fázis, a "stabilizálás" és a "rögzítés", melynek az a feladata, hogy fokozatosan visszatérjen a szokásos étrendhez és megakadályozza a jo-jo effektust.

A ketogén diéta 1. fázisában az átlagos fogyása hetente 2,5 kg, a 2. fázisban 1,5 kg, a 3. fázisban pedig 1 kg hetente..

Átlagos súlycsökkentés
1. fázisban 2. fázisban 3. fázisban
2 kg 1,2 kg 0,8 kg

Zákazník jí 6krát denně proteinové nebo „normální“ jídlo. První fáze obsahuje 6 proteinových jídel na den, druhá fáze 5 jídla a třetí 4 jídla na den. Celkový počet jídel je 75 porcí proteinových jídel (30 porcí + 25 porcí + 20 porcí). Ve druhé fázi je nahrazeno jedno proteinové jídlo jídlem „normálním“. Ve fázi třetí jsou nahrazena jídla dvě.

Az ügyfélnek naponta 6 proteines vagy „hagyományos“ étkezése van. Az első fázis napi 6 fehérje ételt, a második 5 ételt, a harmadik 4 ételt tartalmaz. Összesen 75 adag fehérje ételt tartalmaz (30 adag + 25 adag + 20 adag). A második fázisban az egyik fehérje ételt "normál" étkezéssel helyettesítjük. A harmadik fázisban két fehérje ételt cserélünk le "normál" ételre.

Részletek a "hagyományos ételekhez", megengedett zöldségekhez és további részleteket a PRODIETIX proteines diétáról a "A fehérje diétáról" részlegben talál.

Diéta "L" 15 napra (75 adag)

  • ra, re 5 nap
  • 30 adag
  • ra, re 5 nap
  • 25 adag
  • ra, re 5 nap
  • 20 adag
Teljes csomag
Vásárlás 51 675 Ft 50 360 Ft

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval