Francia keto diéta

A megnövekedett érdeklődés miatt 1-2 nappal késhet a megrendelés kézbesítése. Az ebből adódó kellemetlenségekért ezúton is szíves elnézésüket kérjük!

proteines keto diétá 12 hétre

proteines keto diétá 12 hétre

-20
kg

A vásárlóink akár 20kg-t is fogyhatnak

-20
kg

A vásárlóink akár 20kg-t is fogyhatnak

A vásárlóink akár 20kg-t is fogyhatnak

-20
kg

Az „L“ diéta 12 hétre program (420 adag) elsősorban nagyobb végső ideális súlyú nőknek és férfiaknak ajánlott. A programmal akár 20 kg súlycsökkentést is elérhet. A program egyes fázisonként is megvásárolható, vagy egyben, kedvezményes áron.

A program teljes időtartama 12 hét, egyenletesen elosztva három fázisra (4 hét + 4 hét + 4 hét). Az első fázisnak "súlycsökkentés" a neve, ketózis állapotba helyezi a testet és a legnagyobb súly csökkenést biztosítja. A második és a harmadik fázis, a "stabilizálás" és a "rögzítés", melynek az a feladata, hogy fokozatosan visszatérjen a szokásos étrendhez és megakadályozza a jo-jo effektust.

A ketogén diéta 1. fázisában az átlagos fogyása hetente 2,5 kg, a 2. fázisban 1,5 kg, a 3. fázisban pedig 1 kg hetente..

Átlagos súlycsökkentés
1. fázisban 2. fázisban 3. fázisban
10 kg 6 kg 4 kg

Az ügyfélnek naponta 6 proteines vagy „hagyományos“ étkezése van. Az első fázis napi 6 fehérje ételt, a második 5 ételt, a harmadik 4 ételt tartalmaz. Összesen 420 adag fehérje ételt tartalmaz (168 adag + 140 adag + 112 adag). A második fázisban az egyik fehérje ételt "normál" étkezéssel helyettesítjük. A harmadik fázisban két fehérje ételt cserélünk le "normál" ételre.

A fehérjetartalmú ételek a szervezet megfelelő működéshez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Nem szükséges más táplálék kiegészítőt fogyasztania. Az elkészítésük gyors és egyszerű. Az elkészítésükhöz elegendő egy shaker, esetleg mikrohullámú sütő. Ahhoz, hogy a PRODIETIX program megfelelő hatásfokkal működjön,  be kell tartani a PRODIETIX fehérjeétrend három alapelvét: a megfelelő folyadékbevitelt,  az engedélyezett zöldségek fogyasztását és a rendszeres étkezést. 

Részletek a "hagyományos ételekhez", megengedett zöldségekhez és további részleteket a PRODIETIX proteines diétáról a "A fehérje diétáról" részlegben talál.

Diéta "L" 12 hétre (420 adag)

  • 28 nap
  • 168 adag
  Diéta "L" 12 hétre - 1. fázis
  • Ingyenes kiszállítás
  • 1x Ingyenes ajándék
  102 190 Ft Fázis vásárlása
  • 28 nap
  • 140 adag
  Diéta "L" 12 hétre - 2. fázis
  • Ingyenes kiszállítás
  • 1x Ingyenes ajándék
  • 28 nap
  • 112 adag
  Diéta "L" 12 hétre - 3. fázis
  • Ingyenes kiszállítás
  • 1x Ingyenes ajándék
Teljes csomag
Vásárlás 218 090 Ft megtakarítás 40 600 Ft

Vásárlóink, akik kipróbálták a diétás programot

Az összes tapasztalat megjelenitése

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval