Francia keto diéta

proteines keto diétá 12 hétre

proteines keto diétá 12 hétre

 • -20%

Az „L“ diéta 12 hétre program (420 adag) elsősorban nagyobb végső ideális súlyú nőknek és férfiaknak ajánlott. A programmal akár 20 kg súlycsökkentést is elérhet. A program egyes fázisonként is megvásárolható, vagy egyben, kedvezményes áron.

A program teljes időtartama 12 hét, egyenletesen elosztva három fázisra (4 hét + 4 hét + 4 hét). Az első fázisnak "súlycsökkentés" a neve, ketózis állapotba helyezi a testet és a legnagyobb súly csökkenést biztosítja. A második és a harmadik fázis, a "stabilizálás" és a "rögzítés", melynek az a feladata, hogy fokozatosan visszatérjen a szokásos étrendhez és megakadályozza a jo-jo effektust.

A ketogén diéta 1. fázisában az átlagos fogyása hetente 2,5 kg, a 2. fázisban 1,5 kg, a 3. fázisban pedig 1 kg hetente..

Átlagos súlycsökkentés
1. fázisban 2. fázisban 3. fázisban
10 kg 6 kg 4 kg

Az ügyfélnek naponta 6 proteines vagy „hagyományos“ étkezése van. Az első fázis napi 6 fehérje ételt, a második 5 ételt, a harmadik 4 ételt tartalmaz. Összesen 420 adag fehérje ételt tartalmaz (168 adag + 140 adag + 112 adag). A második fázisban az egyik fehérje ételt "normál" étkezéssel helyettesítjük. A harmadik fázisban két fehérje ételt cserélünk le "normál" ételre.

A fehérjetartalmú ételek a szervezet megfelelő működéshez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Nem szükséges más táplálék kiegészítőt fogyasztania. Az elkészítésük gyors és egyszerű. Az elkészítésükhöz elegendő egy shaker, esetleg mikrohullámú sütő. Ahhoz, hogy a PRODIETIX program megfelelő hatásfokkal működjön,  be kell tartani a PRODIETIX fehérjeétrend három alapelvét: a megfelelő folyadékbevitelt,  az engedélyezett zöldségek fogyasztását és a rendszeres étkezést. 

Részletek a "hagyományos ételekhez", megengedett zöldségekhez és további részleteket a PRODIETIX proteines diétáról a "A fehérje diétáról" részlegben talál.

Diéta "L" 12 hétre (420 adag)

  • ra, re 28 nap
  • 168 adag
  Diéta "L" 12 hétre - 1. fázis
  • Ingyenes kiszállítás
  112 810 Ft Fázis vásárlása
  • ra, re 28 nap
  • 140 adag
  Diéta "L" 12 hétre - 2. fázis
  • Ingyenes kiszállítás
  • ra, re 28 nap
  • 112 adag
  Diéta "L" 12 hétre - 3. fázis
  • Ingyenes kiszállítás
Teljes csomag
Vásárlás 289 380 Ft 232 260 Ft

Vásárlóink, akik kipróbálták a diétás programot

Az összes tapasztalat megjelenitése

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval