Francia keto diéta

Daniella S., 33 éves

"A Prodietix diétával lefogytam 9 hét alatt..."
Daniella S., 33 éves

"Mindenképpen ajánlom!"

Szeretném megosztani a fogyásról szóló történetemet a Prodietix diétával. Először is azt szeretném mondani, hogy egész életemben súlyokkal küzdöttem, és még sok más diétát kipróbáltam. Véletlenül bukkantam rá a Prodietix-re, mikor az interneten ajánlatokat böngésztem. A koronavírus időszaka alatt sikerült otthon felszednünk, így attól a néhány kilótól szerettem volna megszabadulni. A Prodietix programot az anyósommal kezdtem, akinek szintén szépen sikerült a fogyás. 

Egy csomó olyan társaságra bukkantunk, amelyek keto diétákat kínálnak az interneten, de az Önök cége kizárási módszerrel nyert. Főleg az ételek széles választéka miatt. Attól féltünk, hogy ugyanazon étkezés miatt majd unalmas lesz a diétás program, ezért az első fázisban mindenből rendeltünk valamit. Szuper volt. Kellemesen meglepett, hogy a termékekkel rendelkező futár a megrendelés után a második vagy a harmadik napon megérkezett. 

A kezdet kihívás volt. Mielőtt ketózisba kerültünk, valószínűleg az összes kísérő kellemetlen jelet megtapasztaltuk. Másnap főleg migrénben szenvedtem. Ez rámutatott arra, hogy az agy mennyire függött a cukortól, ami egész nap végig kísért. Fokozatosan azonban javult, és az első hét után megszoktuk ezt a diétát. Hihetetlenül praktikus volt, öt perc alatt elkészítettük az ételeinket, és nem kellett különlegességeket főznünk. Ami a legvonzóbb volt számunkra, azok a rudacskák voltak. Mindig kudarcot vallottam az édességekkel kapcsolatos diétákban. Feladhatom könnyen a zsíros, sült és lisztes ételeket, de az édes mindig botladozó volt. Nagyon jó itt az, hogy a reggeli, a tízórai és az uzsonna édes volt. Ez nagyon sokat segített nekünk. Ennek köszönhetően először nem volt gondom az étrend betartásával és annak megsértésével. 

Ilyen eredményre, amelyet a diéta alatt értem el, nem számítottam az elején. Kellemesen meglepett a rendszeres fogyás. Ez motivált a továbblépésre. Szabadidős futó vagyok és igaz, hogy a kezdetén elvesztettem az energiámat, de ez nagyon gyorsan visszatért és folytathattam. Mindenképpen szeretném megismételni ezt a programot akár ősszel, akár télen, mert szeretném elérni az álomsúlyomat, ami még a középiskolában sem volt :-) 

A Prodietix nemcsak a fogyásban segített, hanem arra is megtanított, hogy rendszeresen együnk, és az elkészített ételek középpontjába a zöldségeket helyezzük. Csak ajánlani tudom.

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval