Francia keto diéta

Csirkenyárs avokádó mártással



A recept alkalmas a: 2. fázisban, 3. fázisban

hozzávalók 2 adaghoz

  • 300 g bőr nélküli csirkehús
  • 1 db paradicsom
  • 1 db fehér paprika
  • 1 db cukíni
  • 100 g csiperkegomba
  • 1 avokádó
  • bors
  • 1 kanál szárított hagyma
  • 1 kanál szárított foghagma
  • rozmaring
  • 2 kanál olívaolaj

elkészítési utasítás

A csirkehúst megmossuk és apróbb darabokra vágjuk. A cukkínit, papriprikát, paradicsomot és a gombát is megmossuk és felkockázzuk. Minden hozzávalót egy tálba tesszük és összekeverjük egy kis olívaolajjal, ízlés szerint rozmaringal, sóval, borsal. A csirkeszeleteket a zöldségekkel felváltva húzzuk nyársra és előmelegített sütőben süssük sütőpapírral bélelt tepsiben 25-30 percig.

Mezitím, co pečeme špízy, připravíme avokádový dip. Avokádo vydlabeme a pomocí vidličky nebo mixéru ho rozmixujeme na kaši. Přidáme sušený česnek a cibuli a podle chuti osolíme a opepříme.
Aby si avokádo zachovalo svou zelenou barvu, můžeme ho zakápnout pár kapkami citronové šťávy. Upečené kuřecí maso pak namáčíme v dipu. 

1 adaghoz (150g hús) a mártás felét fogyaszthatjuk.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval