Csalán kenő
A csalán az egyik leggyakoribb gyógynövény. Használja ki hatásait és készítsen egy finom csalán kenőtt. A harmadik fázisban "hagyományos étkezésként" fogyaszthatja, például káposztás chipsel. Kombinálható proteines kenyérrel vagy kekszel is is - ½ adag hagyományos étkezés és ½ adag proteines étel formájában.
Hozzávalók 1 adaghoz
- egy maroknyi friss csalán
1/4 hagyma - 1 gerezd fokhagyma
- 100 g tofu
- 1 teáskanál Dijon mustár
- 1 teáskanál olívaolaj
- Só
- egy csepp ecet vagy citromlé
- 1/2 csésze húslevest
- Snidling
Elkészítési utasítás
Melegítsük az olajat egy edénybe, és adjuk hozzá a finomra vágott hagymát. Süssük, amíg a hagyma üveges nem lesz, majd adjuk hozzá a tofut. Pár perc után adjunk hozzá húslevest és főzzük. Adjuk hozzá fokhagymát, mustárt és ecet vagy citromlét ízlés szerint. Adjuk hozzá az apróra vágott snidlinget és kész is a kenő.
A legmegfelelőb programot keresem...