Az internetkapcsolata megszakadt, kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatát, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra a műveletet.
Hiba történt a kérése feldolgozása során, kérjük, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra.

Petra L.

9. 6. 2022

A keto diéta kipróbálásának lehetőségét a munkatársamnak köszönhetem, akinek köszönhetően felfedeztem a Prodietixet. A rövid idő alatt lezajlott fantasztikus átalakulása annyira lenyűgözött, hogy én is belementem. Tervezőként dolgozom, szabadidőmben pedig szeretek fotózni és utazni. Mielőtt elkezdtem a diétát, úgy próbáltam fogyni, hogy dobozokat készítettem a munkahelyemre, ami remek volt, amíg haza nem értem, és meg nem ettem mindent, ami útközben szembejött. Szóval számomra nem volt nagy hatása, és megígértem magamnak, hogy kipróbálok valami mást. A Prodietix diétás programját választottam, konkrétan az M diétát 12 hétre, a célom pedig az volt, hogy 20 kilót fogyjak. Amikor elkezdtem, nagyon nehezen tudtam tartani az étkezések rendszerességét, de mivel a nővérem és az unokatestvérem is csatlakoztak, egymást motiváltuk, mígnem teljesen normálisnak és menőnek éreztük a dolgot.

Az általam kipróbált ételek közül a vaníliás rudacskák és a chorizo ízlett a legjobban. Ami nem ízlett, az a tészta volt, amit zöldségekkel ízesítettem, és csak utána ízlett. Azonban nagyon elégedett voltam a Prodietix diétával, és újra csinálnám. Az egyetlen dolog, amit hiányoltam a programból, a sós ételek voltak, ezekből szerettem volna többet.

Örülök, hogy megcsináltam a diétát, most már nagyon jól érzem magam, és ami boldoggá tesz, hogy rengeteg energiám van, és újra van kedvem sportolni.