Az internetkapcsolata megszakadt, kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatát, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra a műveletet.
Hiba történt a kérése feldolgozása során, kérjük, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra.

Lenka Š. (CZ)

20. 4. 2022

Gyermekintenzív osztályon ápolónőként dolgozom, szeretek utazni, fotózni, és mindenekelőtt szeretem a családommal tölteni az időt. Nagyon szeretek enni, de legtöbbször rendszertelenül étkeztem, és nem igazán csináltam belőle nagy ügyet. A Prodietix céget a barátnőimtől ismertem, akik kipróbálták az étrendjüket és elégedettek voltak. Ezután véleményeket kerestem, hogy elképzelésem legyen arról, mire számíthatok. Megállapítottam, hogy a pozitív vélemények többségben vannak, ezért úgy döntöttem, hogy belevágok.

 

A diéta kalkulátor segítségével kiszámoltam, hogy ahhoz, hogy elérjem a célomat, azaz legalább 12 kg-ot fogyjak, 9 héten keresztül az "M" diétás programmal kell kezdenem. A legnagyobb motiváció számomra egyértelműen a vágy volt, hogy felvegyem a régi ruháimat, amelyeket már régóta nem tudtam viselni. A diéta alatt számos ételt megkedveltem, különösen az édeseket. A kedvenceim közé tartozott talán az összes rudacska, vagy a chorizo és a chips. Nemcsak fogytam a diéta segítségével, hanem megtanultam rendszeresen enni és több zöldséget beiktatni az étrendembe. Szeretném megtartani ezeket a szokásokat. A diétás programnak vége, és összességében véve elégedettnek érzem magam. Több energiám is van, ami arra ösztönöz, hogy tovább dolgozzak magamon. A következő kihívás most az, hogy megtartsam a súlyomat és feszesebbé tegyem a testemet. Mindenkinek ajánlom, aki fogyókúrán gondolkodik. Nem fogod elhinni, hogy milyen akaraterővel fogsz rendelkezni, és milyen eredményeket fogsz elérni.