Az internetkapcsolata megszakadt, kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatát, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra a műveletet.
Hiba történt a kérése feldolgozása során, kérjük, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra.

Kristýna S. (CZ)

20. 4. 2022
Sosem foglalkoztam igazán az étkezéssel. Csak azt ettem, amihez kedvem volt, mindenféle korlátozás nélkül. Próbáltam ezt gyümölcsökkel és zöldségekkel ellensúlyozni, de még így is kezdtem érezni magamon néhány plusz kilót. Egy nap egy kollégám mesélt nekem a Prodietix diétáról. Beszélgetésünk után elkezdtem gondolkodni a diétán. A kalkulátor szerint, amelybe beírtam a célom, hogy 7 kilót fogyjak, az "S" diétás program 30 napra jött ki. Egy pillanatig sem haboztam, és megrendeltem a programot. Kicsit félve álltam hozzá, mert még soha nem próbáltam ki semmilyen diétát. Végül azonban a férjem is fogyott velem együtt, így annál nagyobb motivációt kaptam, hogy kitartsak. Be kell vallanom, hogy az első nap elég nehéz volt számomra, hiszen más ciklusra és teljesen más étrendre kellett átállnom. Két nap múlva már majdnem magától ment, és elkezdtem még élvezni is. És mivel napról napra jobban éreztem magam, nem akartam elrontani. A diéta ideje alatt nagyon megszerettem a rudacskákat és a forró italokat. A fogyás mellett több energiám van, jobb a hangulatom, és újra vágyom a sportolásra. Remélem, hogy továbbra is tartani tudom a rutint és korlátozni tudom a szénhidrátot.
 
Ha néhány mondatban kellene összefoglalnom a jobb énem felé vezető utamat, akkor elsősorban a program által kínált egyszerűséget és kényelmet emelném ki. A recepteket is szupereknek találtam, melyek alapján főztem és főzni fogok.