Az internetkapcsolata megszakadt, kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatát, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra a műveletet.
Hiba történt a kérése feldolgozása során, kérjük, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra.

Hana N. (CZ)

12. 5. 2022

Tavaly kipróbáltam a Prodietix diétát, és nagyon elégedett voltam. Ezért, amikor úgy döntöttem, hogy nyár előtt teszek valamit magamért, és lefogyok a fürdőruhámban, a Prodietix volt az egyértelmű választásom. Az S diétát választottam 9 hétre. A célom az volt, hogy 12 kilót fogyjak, és mivel már korábban is csináltam ezt a diétát, tudtam, mire számíthatok, és mekkora célokat tűzhetek ki magam elé. Be kell vallanom, hogy a diéta előtt nagyon egészségtelenül és rendszertelenül étkeztem. A diétában a barátnőm támogatott, aki kitartott mellettem, és segített legyőzni minden sóvárgásomat. Azt hiszem, valószínűleg ezért is ment olyan könnyen.

A diéta alatt volt időm kipróbálni néhány terméket, de a bolognai spagetti és az édes rudacskák és palacsinták tetszettek a legjobban.

A Prodietix diétát ajánlom mindazoknak, akik a keto diétán gondolkodnak, mert amellett, hogy nagyon jó íze van, működik is.