Az internetkapcsolata megszakadt, kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatát, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra a műveletet.
Hiba történt a kérése feldolgozása során, kérjük, frissítse az oldalt, és próbálja meg újra.

Aleš Č-

14. 6. 2022

Ha ételekről van szó, tipikus férfi vagyok. Mindig is sok kolbászt és péksüteményt ettem. A feleségem ajánlására döntöttem úgy, hogy elkezdem ezt a diétát, aki sokat fogyott a Prodietix segítségével, és ez felkeltette az érdeklődésemet. Amikor elkezdtem, konkrétan az S diétával 9 hétig, nyilvánvalóan világos célom volt, hogy mennyit akarok fogyni, és ezt el is értem. De a végén még nagyobb volt a meglepetés, amikor kiderült, hogy kétszer annyit fogytam.

Meg kell mondanom, hogy soha nem követtem semmilyen rendszert az étkezésemben, így eltartott egy ideig, amíg megszoktam. Nagyon remélem, hogy a rendszert fenn tudom tartani. Emellett a diéta megtanított arra, hogy ne egyem tele magam, és arra is, hogy a megszokottnál kisebb adagok is elegendőek. Összességében a diétás programomban szereplő ételek többségét ízletesnek találtam, a mézeskalács volt a kedvencem. Az nagyszerű.

Én személy szerint újra belevágnék, úgyhogy ha valaki gondolkodik ezen a keto diétán, az vágjon bele. Ha nem próbálod ki, nem fogod tudni, hogy képes vagy-e rá, és a magam nevében mondhatom, hogy a diéta utáni érzés nagyon jó. Én személy szerint új embernek érzem magam a leadott kilók után.