Francia fehérje diéta

Brokkoli fasírt



A recept alkalmas az 1. fázisban, 2. fázisban, 3. fázisban

alapanyagok

  • 300 g brokkoli
  • 2 tojás fehérjéje
  • 1 kanálnyi hidegen sajtolt napraforgó vagy olívaolaj
  • 1 kanálnyi szárított vöröshagyma
  • metélőhagyma
  • szerecsendió
  • bors

az étel elkészítésének menete

A brokkolit rózsákra szedjük és sós vízben 2 -3 percet főzzük. A vizet leöntjük róla és hagyjuk kicsöpögni. A száraz brokkoli rózsákat beletesszük a konyhai metélőbe és összevágjuk. Az összevágott brokkolit vászonba tesszük és a felesleges vizet kinyomkodjuk belőle. A tojásfehérjéből habot verünk és óvatosan az összevágott brokkoliba keverjük. Hozzáadjuk a hagymát, metélőhagymát, sót, borsot és egy csipetnyi szerecsendiót és ezt így újból óvatosan összekeverjük.

A sütőtepsire, olajjal bekent, sütőpapírt teszünk. Erre helyezzük a keverékből készített lapos golyócskákat. A tepsit a 180° C –ra előmelegített sütőbe tesszük és itt kb. 15 percet hagyjuk. Ezt követően a brokkoli golyócskákat megfordítjuk és arany színűre süssük.

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval