Francia keto diéta

Borjúhús à la Oscar Béarn szósszal



Megfelelő a 3. fázisban

Hozzávalók (4 adaghoz)

  • borjúhús szeletek 200 g
  • 2 kanál napraforgóolaj
  • 1 csomag zöld spárga
  • vagy körülbelül 100 g homár vagy rák hús
  • só és frissen őrölt bors
     

Mártás

  • olívaolaj 2 kanál
  • fehérbor vagy pezsgőecet 1 evőkanál
  • fehér bor 1/2 kanál
  • apróra vágott mogyoróhagyma 1 kanál
  • finoman szeletelt friss tárkony 1 kanál
  • tojássárgája 2 db nagyobb tojásból
  • citromlé 1 teáskanál
  • víz 2 kanál

Elkészítési utasítás

Először elkészítsük a mártást. Egy edényben összekeverjük az ecet felét, fehér bort, mogyoróhagymát és a tárkonyt és közepes hőfokon kb. 5 percig főzzük, amíg a keverék sűrű nem lesz. A tojást és 1/2 kanál olajt helyezze vízfürdőbe és jól keverje össze, adjon hozzá pár csepp vizet. Ízesítheti sóval és borsal. A megsózott és borsozott húst egy nagyobb serpenyőn 2 kanál olajjal süssük 2 percig mindkét oldalról. A spárgát pár percig főzzük forró sós vízben, úgy hogy zöld maradjon. A serpenyőben maradt zsíron egy kicsit megmelegítsük a rákhúst. A húst és a spárgát elosztjuk a tányérokra és leöntjük a mártással.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval