Francia keto diéta

Krisztina

Igen, eltelt egész 12 hét, méghozzá gyorsan.
Lehet, az elején nem sok ember hitt nekem...

Krisztina

Igen, eltelt egész 12 hét, méghozzá hihetetlenül gyorsan. Lehet, az elején nem sok ember hitt nekem, de ezzel soha nem tudnak eltántorítani. Szilárd elhatározással éltem túl különböző ünnepléseket, sajtótájékoztatókat, szülinapokat, összejöveteleket barátnőkkel és egyébként is az összes kísértést, amelyek minden lépésemnél lestek rám. Töretlen voltam és 15 kg mínusz eredményt értem el! El vagyok ragadtatva és szombaton elkezdtem a képzeletbeli 4. fázist, amely az összes közül a legnehezebb. De még egy kicsit az érzésekről és az eredményekről.

Ha elolvastátok az összes részt a fogyókúrámról (hivatkozás a cikk végén), akkor tudjátok, hogy a célom 20 kg mínusz volt, ami ugyan nem sikerült, de én az eredménnyel így is nagyon elégedett vagyok. A ruhatáramat nem kell cserélnem, mert mindenbe beleférek, amim otthon van, csak egy kis időre egy kicsit „kibuggyantam” belőlük. Amivel nem számoltam, azok a centik, és azok pedig jobbak, mint ahogy remélni mertem volna. A fogyókúra első napjától (2017. 01. 22) máig így van:

- derékban - 12 cm

- hasban - 12 cm.

- fenék - 14 cm.

- combok - 8 cm

- a melltartó méretem 85 F-ről, csak 80 F-re változott (a melleim mérete egy milliméterrel sem csökkent!!!)

FullSizeRender (12)

A cikkhez csatolt képek nincsenek retusálva - a diétát megelőző napon és a 3. fázis befejezése után történt a fényképezés. A fényképek valóban reálisak és tudom, hogy UTÁNA látványra nem olyan nagy valami, de rábeszéltem magam, hogy a különbség miatt muszáj csatolni. A fényképeken nem próbálok kinyújtózni, hogy jobb eredményeket mutassak, ahogyan ez néha az Instagram-on előfordul. Szándékos az egyforma fürdőruha és a ruhák. Számomra a fogyókúra utáni fotók tulajdonképpen állandóan ELÖTTÉ-t jelentenek, még sokat kell rajta dolgozni. De egész életemre plus size maradok. :) viszont mindenkinek, aki elkezdi a diétát, készítsen fotót - ez már tényleg egyfajta kényszerítő tényező lesz!

FullSizeRender (8)

Azt hiszem nem kell taglalnom, hogy a diétától milyen jó érzésem van és milyen motivált vagyok, hogy az alakomon tovább dolgozzak. Azt, amit be akartam bizonyítani magamnak olyan módon értem el, amely a számomra a hozzám legközelebb álló. 12 hét és 15 kg... Könnyebbség súlyilag, de lelkileg is, mert ilyen jól már régen nem éreztem magam. Ebben a pillanatban a 4. fázis áll előttem, amelyet közvetlenül ők ajánlottak. Arról van szó, hogy az elkövetkezendő 4 hétben naponta egy „prodietix“ étel kap helyet az étrendemben. Ez azért van, hogy az átmenet számomra ne legyen olyan radikális és nehogy rögtön rossz vágányra kerüljek.

FullSizeRender (9)

Megmagyaráztam magamnak, hogy a fogyókúra mögé bújni tetszett és nagyon meg is felelt, de most már szinte senki nem fogja a kezem és ez nehéz. Nem vagyok képes a fogyókúra által diktált szabályokat elhagyni, úgyhogy a húsvéti hétvége alatt a régi fogyókúrás köröket róttam és ezt vasárnap egy szelet húsvéti bárányka piskótával fűszereztem meg. Lehet, hogy azt mondjátok, jobban is bűnözhettem volna, de a töltelékét én készítettem és ezt egyszerűen megengedtem magamnak. És nem bántam meg, csak egy hétre abbahagyom az édesség fogyasztást.

Új szabályokat állítok fel, az édességet csak kivételes alkalmakkor fogom fogyasztani, és leginkább valami házi készítésűt és hétvégén. Még az utolsó 5 kg-t le szeretném adni, ezért úgy látom, hogy május végéig még nem kezdem el a péksüti sem pedig a tészta fogyasztást. Azoknál a szabályoknál maradok, amelyeket a 3. fázisban voltak és csupán pár dologgal egészítem ki, amelyek nagyon hiányoztak - balkáni sajt, mozzarella, parmezán.

kase

A fogyókúrának meg a Prodietix-nek nagy köszönettel tartozom, mert az elejétől kezdve az összes kérdésemet megválaszolták és minden segítettek beállítani és én ennek köszönhetően megtanultam naponta 4-szer, nagy fizikai megterhelés mellett pedig 5-ször enni. Már valóban annyira megszoktam, hogy igyekezni fogok, hogy ne hagyjam abba. A 4. fázishoz megrendeltem a vanília rudacskákat (retikülben elfér) és mivel a diétát menet közben megváltoztattam napi 4szeri étkezésre, ezért megmaradt a kétszersült, tészták, krutonok és koktélok egyvelege, amelyeket folyamatosan elkezdek fogyasztani. Ez az utolsó fázis nálam egészen addig fog tartani, amíg az összes el nem fogy, de utána is további rudacskákat fogok rendelni, mert hihetetlenül finomak és a legnagyobb problémámat fogják megoldani - a délutáni uzsonnát.

A reggeli, az ebéd és a vacsora nem okoz gondot, de a negyedik étkezésre egyszerűen nem jut idő, és ezért a rudacskák, vagy az ital gyors megoldásnak tűnik. Ebben a pillanatban nem készülök bűnözni, mert a születésnapomig még a fennmaradó 5 kg-omat le szeretném adni és erre 3 hónap áll rendelkezésemre. Tisztában vagyok vele, hogy az utolsó kilók a legnehezebbek, de én most olyan jól be vagyok állítva, hogy hiszek magamnak és az akaratomnak is. Amíg nem lépem át az egy évet, úgy, hogy stabil a súlyom, még nem nyertem, de az én koromban már igazán megbirkozhatnék vele, nemde?

tycinkyprodietix

Ami a tornát illeti, nálam ez egyszer igen, egyszer nem, de még mindig érvényes a kedvenc Contours tornám és ehhez az időjárással társulni fog a munkából és munkába tartó gyaloglás. Azt hiszem, olyan 6 km az út oda vissza és ez sokat segíthetne abban, hogy megtartsam a súlyomat.

Még egyszer visszatérek a fogyókúra, vagy a beállított étrend „megszegéséhez”. Soha nem leszek tökéletes és az étel az életemben nagy szerepet játszik, imádom a különböző ízeket, és mivel olyan alkat vagyok, aki könnyen felszed, a rendszeres mozgást meg kell tartanom és állandóan gondolni arra hogy mit is eszem valójában. Meglátjátok, pizzát, hamburgert és még tortát is enni fogok, de nem gyakran, annak ellenére hogy nagyon ízlik. Először olyan súlyt szeretnék elérni, amellyel jól érzem magam és a (+/-1-3kg-os) kilengések nem fognak gondot okozni. A súly ingadozó, és amikor 20 kg felesleg van rajtatok és ehhez ez a kevéske társul, akkor ezt egy kéz legyintéssel el lehet intézni, mert ez már nem okoz olyan nagy gondot, hisz már amúgy is „kövérek” vagytok. Legalábbis nálam ez így volt és ezért csak híztam és híztam. Azonban, ha a célsúlyomon leszek akkor igyekezni fogok megtartani azt és ezeket a kevéske pluszokat gyorsan mínuszba fordítani. Úgy vélem, hogy azok a lányok, akik a súlyukkal küzdenek egész életükben, ők értik, miről beszélek!

snidaneprodietix

Ezzel a cikkel a Prodietix sorozat még nem ér véget és meglátjuk, hogy mivel hozakodom elő egy hónap múlva. Magam sem tudom, hogy még mindig olyan gyorsan fognak lemenni a kilók, vagy megmaradnak ezen a szinten, de szorítok magamnak és Nektek is, akik írtok nekem, hogy Ti is belevágtatok a fogyókúrába és nem adjátok fel. A diétát betartani nem nehéz, a súlyt nehéz megtartani! Tehát most kezd érdekes lenni. Kövessetek és ELLENŐRIZZETEK az Instagramon @xtinkav.

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval