Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Blog

 • Jojó hatás a protein diéta után

  Attól fél, hogy a fehérje diéta után jön a jojó hatás és a nehezen leadott kilók visszatérnek? Sok mítosz és valótlanság van a jojó-effektus mögött. Ahhoz, hogy megértsük mi az igazság, meg kell értenünk, hogy a jojó-effektus nem egy olyan jelenség, amely a semmiből fog megjelenni. Még a kilogrammoknak sincs erejük visszatérni a közbeavatkozásunk nélkül. Ezenkívül a jojó hatás nemcsak a keto étrendhez kapcsolódik, hanem a (nem csak) célzott fogyás bármilyen formájához. Tehát miről is van szó?

  Több...

 • Protein fogyáshoz

  Ön tudja, hogy a protein miért fontos része a csökkentő étrendnek? Segít abban, hogy kellő mértékben táplálja izmait, így a fogyás során csak a zsírtartalékok vesznek el, az izomtömeg nem. Az izmok nagyon fontosak az egészséges testsúly fenntartásában. Ez az egyik legnagyobb zsírégető, és minél nagyobb az izomtömeg, annál nagyobb az alapanyagcserénk. Ezért a fehérjék a fogyás során biztosan nem hiányozhatnak. De vigyázzon, a megfelelő napi fehérje adag ismeretlensége vese túlterheléshez vezethet. Ezért inkább a keto étrendet érdemes kipróbálnia, amellyel a fehérjéknek köszönhetően könnyedén és problémák nélkül fog fogyni.

  Több...

 • Működnek a fogyókúrás gyógyszerek?

  Varázstabletta, amellyel lefogyhat? A súlycsökkentő gyógyszerek rövid távú eredményeket hozhatnak, de hosszú távon több kárt okozhatnak, mint hasznot. Ezért utolsó lehetőségként kell rá tekintenünk, és használatukat konzultálni kell egy szakemberrel (obezitológus), amennyiben fogyni akar. Az egyetlen fenntartható mód, hogyan lehet a felesleges kilókat hosszútávon leadni, az életmódunk megváltoztatásán múlik. Ha egészséges étkezési szokásokat alakít ki, testmozgást végez és gondoskodik mentális egészségéről, ennek eredményeként hosszútávon fitt érzetet és megfelelő testsúlyát élvezheti. Tehát mi az igazság a fogyókúrás gyógyszerekről?

  Több...

 • KETO vs. LOW CARB? Melyik a jobb és miért?

  Gondolkodik, hogy milyen étrend lehet az Ön számára megfelelő, de a sokféle megnevezés és típus bonyolítja választását? Gyakran különböző megnevezések alatt azonos vagy nagyon hasonló étrend található. A leggyakrabban felcserélhető diéták közzé a keto diéta és low carb diéta tartozik. Eláruljuk, hogy mi a különbség közöttük, és mi a közös bennük.

  Több...

 • Fogyást segítő teák és gyógynövények

  Azt mondják, hogy a természetben minden betegségre található egy gyógynövény. A teák és a gyógynövények nagyszerű támogató segédeszközök a betegségek kezelésében, segítenek növelni az immunitást, nagyszerűek a test tisztításához és a fogyáshoz. Rendszeres használatukkal élvezheti jótékony hatásukat, de tartsa szem előtt a "mindent mértékkel" szabályt, ez kétszeresen igaz a gyógynövények és a teák esetében. Egyes teák és gyógynövények teljesen alkalmatlanok a keto diéta alatt, mert lassítják a ketózist. Egyesek viszont magasabb szénhidráttartalommal rendelkeznek, ezért hátrányosan befolyásolhatják a teljes étrend menetét. Mely teák és gyógynövények segítenek a fogyásban, melyek alkalmasak a keto diétára, és melyikkel vigyázzunk?

  Több...

 • Mobil alkalmazások, amelyek segítenek a fogyásban

  Szeretné elérni álmai alakját? Próbálja ki ezt az 5 alkalmazást, amelyek segítségére lesznek a fogyásban. Nekik köszönhetően figyelemmel kísérheti a napi tápértékbevitelt, általános egészségi állapotát, segíthet a rendszeres szokások kialakításában, sőt a mozgásban is segíteni fognak.

  Több...

 • Hogyan kerülhetek ketózisba?

  Akit érdekel a fogyás a keto diéta segítségével, már biztosan találkozott a ketózis kifejezéssel is. Úgy tűnhet, hogy ezt a kifejezést rejtély övezi, és nehéz elérni - de az ellenkezője igaz. Mi ez, és hogyan kerülhet a ketózis állapotába?

  Több...

 • Fogyás sétával

  A gyaloglást gyakran alábecsülik sportként vagy fogyókúrás módszerként, pedig ez az egyik legtermészetesebb mozgás, amely bármely életkorban megfelelő. Segít az anyagcseréjének serkentésében, a fogyásban és a testsúly fenntartásában, megtisztítja gondolatait, és formába hozza. Ha ülő munkája van, néhány plusz kiló és a sporttal való kapcsolata fagyponthoz érkezett, kezdjen el rendszeresen sétálni. Meglátja, hogy hamarosan sokkal jobban fogja érezni magát a testében.

  Több...

 • Fogyás a szülés után

  Nagyon sok anyukát zavar a szülés alatti felszedett kilók jelenléte. Ha eddig rosszul működő diétákkal küzdött, melyektől több lett a súlya, mint korábban volt, ne essen kétségbe. Megmutatjuk, hogyan lehet egyszer és mindenkorra ezeket a kilókat leadni, és elegendő energiát szerezni a gyerekekkel való szórakozáshoz.

  Több...

 • 7 + 1 tipp a diétás étrendben való célunk eléréséhez

  Azt mondják, hogy a jó kezdés fél siker. De tudjuk azt is, hogy néha a legnehezebb kibírni a végéig! Ebben a cikkben hoztunk néhány tippet, hogyan lehet maximalizálni a diétás étrendben való célunk elérésének esélyeit.

  Több...

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval