Francia keto diéta

Blog

 • Fogyást segítő teák és gyógynövények

  Azt mondják, hogy a természetben minden betegségre található egy gyógynövény. A teák és a gyógynövények nagyszerű támogató segédeszközök a betegségek kezelésében, segítenek növelni az immunitást, nagyszerűek a test tisztításához és a fogyáshoz. Rendszeres használatukkal élvezheti jótékony hatásukat, de tartsa szem előtt a "mindent mértékkel" szabályt, ez kétszeresen igaz a gyógynövények és a teák esetében. Egyes teák és gyógynövények teljesen alkalmatlanok a keto diéta alatt, mert lassítják a ketózist. Egyesek viszont magasabb szénhidráttartalommal rendelkeznek, ezért hátrányosan befolyásolhatják a teljes étrend menetét. Mely teák és gyógynövények segítenek a fogyásban, melyek alkalmasak a keto diétára, és melyikkel vigyázzunk?

  Több...

 • Mobil alkalmazások, amelyek segítenek a fogyásban

  Szeretné elérni álmai alakját? Próbálja ki ezt az 5 alkalmazást, amelyek segítségére lesznek a fogyásban. Nekik köszönhetően figyelemmel kísérheti a napi tápértékbevitelt, általános egészségi állapotát, segíthet a rendszeres szokások kialakításában, sőt a mozgásban is segíteni fognak.

  Több...

 • Hogyan kerülhetek ketózisba?

  Akit érdekel a fogyás a keto diéta segítségével, már biztosan találkozott a ketózis kifejezéssel is. Úgy tűnhet, hogy ezt a kifejezést rejtély övezi, és nehéz elérni - de az ellenkezője igaz. Mi ez, és hogyan kerülhet a ketózis állapotába?

  Több...

 • Fogyás sétával

  A gyaloglást gyakran alábecsülik sportként vagy fogyókúrás módszerként, pedig ez az egyik legtermészetesebb mozgás, amely bármely életkorban megfelelő. Segít az anyagcseréjének serkentésében, a fogyásban és a testsúly fenntartásában, megtisztítja gondolatait, és formába hozza. Ha ülő munkája van, néhány plusz kiló és a sporttal való kapcsolata fagyponthoz érkezett, kezdjen el rendszeresen sétálni. Meglátja, hogy hamarosan sokkal jobban fogja érezni magát a testében.

  Több...

 • Fogyás a szülés után

  Nagyon sok anyukát zavar a szülés alatti felszedett kilók jelenléte. Ha eddig rosszul működő diétákkal küzdött, melyektől több lett a súlya, mint korábban volt, ne essen kétségbe. Megmutatjuk, hogyan lehet egyszer és mindenkorra ezeket a kilókat leadni, és elegendő energiát szerezni a gyerekekkel való szórakozáshoz.

  Több...

 • 7 + 1 tipp a diétás étrendben való célunk eléréséhez

  Azt mondják, hogy a jó kezdés fél siker. De tudjuk azt is, hogy néha a legnehezebb kibírni a végéig! Ebben a cikkben hoztunk néhány tippet, hogyan lehet maximalizálni a diétás étrendben való célunk elérésének esélyeit.

  Több...

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval