Francia keto diéta

Barbara H., 28 éves

"A Prodietix diétával 6 hét alatt lefogytam ..."
Barbara H., 28 éves

"Nagyon köszönöm a Prodietix-nek, hogy ilyen jól érzem most magam."

Édesanyámtól és barátjától értesültem a Prodietix-ről, akiknek jó tapasztalatai vannak a fogyással az utóbbi időben. Soha nem volt még megfelelő étrendem. Noha elég aktívan sportolok, sokáig nem tudtam megszabadulni a felesleges kilóktól. Novemberben bejutottam a szakágamban belüli bajnokságba. Mivel akrobatikáról van szó a levegőben, legalább néhány kilót le akartam fogyni, hogy ne kelljen annyira a levegőbe húznom.

Az eredmény rendkívül meglepett. Eleinte nem az volt a benyomásom, hogy valami változik rajtam, de néhány hét múlva a környezetem is azt mondta nekem, hogy látták a változást.

A diéta őszinte betartása eleinte nem volt egyszerű. A diéta kezdetén többször is családi ünnepségen vettem részt, amikor az ismerősök süteményeket és szendvicseket ettek, én pedig retket és uborkát ettem. De a meggyőződésem erősebb volt, ezért sikerült őszintén kibírnom a diéta végéig, és az eredmények láthatók. Ugyanakkor dolgozni fogok a jövőbeni étrendem megváltoztatásán is, megtanultam a zöldségekkel többet dolgozni a konyhában, amit nagyon szeretek.

Nagyon köszönöm a Prodietix-nek, hogy ilyen jól érzem most magam. Az ételek finomak és főleg a rudacskák lenyűgözőek, jó, hogy a diéta része az édes, hiánya számomra problémát jelentene. A programba fektetett minden fillér megtérült. Bár a bajnokságot a koronavírus miatt törölték, nagyon örülök, hogy ezt a súlycsökkenési étrended elkezdtem.

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval