Francia fehérje diéta

Ázsiai tészta marhahússal



Recept megfelelő a diéta 2. fázisban, 3. fázisban

hozzávalók egy adaghoz

  • 100 g sovány marhahús
  • shirataki tészta
  • 100 g pak choi
  • 100 g laskagomba
  • 50g póréhagyma
  • egy maroknyi koriander
  • egy kanál szójaszósz
  • egy kanál szezámmagolaj (lehet más olaj)
  • só 
  • bors

az étel elkészítésének menete

Vágjuk a húst nagyon vékony csíkokra a roston keresztül, sózzuk, borsozzuk és tegyük félre. Amikor a húst a serpenyőre helyezzük, szobahőmérsékletűnek kell lennie, ezért gondoljon rá, és időben vegye ki a hűtőszekrényből.

Vágjuk az összes zöldséget és gombát nagyobb darabokra.

Öblítsük le a Shirataki tésztát forró vízzel, és hagyjuk lecsepegni. Kisebb éhségnél elegendő egy fél csomag tészta. 

Öntsünk egy evőkanál olajt a forró wokba. Az autentikus ázsiai íz elérése érdekében a legjobb szezámmagolajat használni. Ha nem rendelkezik ilyennel, használhatunk más hidegen sajtolt olajat. A húst és a zöldségeket hozzáadjuk az olajhoz, és gyorsan megsütjük, hogy a zöldségek ropogók maradjanak, és a hús minden oldalról megsüljön. Ezután hozzá adjuk a szójaszószt és a tésztát. Sózzuk, borsozzuk és tálalhatjuk is. 

Tálaláskor szórjuk megy egy kis korianderrel.
 


 

Online kalkulátor

Számítsa ki diétás programját

férfi

Problémás részek

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval