Francia keto diéta

Az elhízás világnapja

Március 4-e az elhízás világnapja (World Obesity Day, WOD), amely kiemeli a túlsúly és az elhízás kockázatát. Ennek a világméretű eseménynek a célja a nyilvánosság és a szakemberek oktatása, az egészséges életmód oktatása megelőzés formájában és az optimális testsúly elérésében való segítségnyújtás. Ezért a keto diétás programokra akár 35 %-os kedvezménnyel várjuk Önöket.

Elhízás a világon és hazánkban

Tudta, hogy az elhízottak száma az elmúlt 40 évben világszerte megháromszorozódott? Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint világszerte több mint 2 milliárd ember van túlsúlyban, ebből 650 millió elhízott. Több mint 340 millió 5-19 éves gyermek és serdülő túlsúlyos vagy elhízott. A felnőtt magyar lakosság immár 30 százaléka elhízott, a túlsúlyosak aránya pedig az elhízottakkal együtt ennek duplája. A túlsúly és az elhízás gyakori okai a rossz étkezési szokások, amelyek során túlzott mennyiségű tápanyagot, különösen szénhidrátot és zsírt fogyasztunk, a mozgásszegény életmód, stressz vagy ülő munka.

Az elhízás szintén a civilizáció betegsége, és más tényezőkkel együtt megnövekedett egészségügyi kockázatokhoz vezethet, mint például a 2-es típusú cukorbetegség, az osteoarthritis, a köszvény, a magas vérnyomás, a "rossz" koleszterinszint emelkedése, a szív- és érrendszeri betegségek és még sok más. A zsigeri zsír felhalmozódása hátrányosan befolyásolja a szervek működését, ami egészségügyi szövődményekhez vezethet. Az elhízás befolyásolja a mentális állapotot, befolyásolja a depressziót, a negatív érzéseket, a saját test iránti gyűlöletet, a társadalom elkerülését, a fáradtságot vagy az élet iránti vágyat.

Mindenkinek lehet optimális súlya

Ha zavarják a plusz kilók, ne essen kétségbe. A modern fogyókúrás módszereknek és a minőségi ételeknek köszönhetően valóban mindenki javíthat a súlyán. Az elhízás és a túlsúly megfelelő életmóddal nagyon könnyen megelőzhető. Ez nem azt jelenti, hogy már soha többé nem eheti kedvenc "egészségtelen" ételeit vagy édességét, éppen ellenkezőleg. Az étkezési szokások megfelelő beállításával eléri az optimális testsúlyt, az ételt már nem „bűnnek” fogja tekinteni, így időről időre fogyaszthatja kedvenc finomságait, és a testét nem fogja elárasztani a túlzott mértékű energiabevitel, amelyet nem tud felhasználni. Saját egészsége rendszeres gondozásával javítja életének általános minőségét is.

A hatékony fogyás megkezdésének legegyszerűbb módja a keto diéta, amelyet az orvosok is ajánlanak elhízás és túlsúly esetén. A három súlycsökkenési fázis során jelentősen csökken a bőr alatti és a zsigeri zsír, megtanulja a megfelelő étkezési szokásokat és a megfelelő ivási rendszert. Annak érdekében, hogy a fogyás hatékony és mindenekelőtt tartós legyen, tanácsos konzultálni a fogyás folyamatáról egy szakértővel, aki segít kiválasztani a megfelelő étrend-programot, vagy az étrendet az Ön igényeinek megfelelően alakíthatja. Ezért kínálunk ingyenes telefonos konzultációkat, amelyeknek köszönhetően mindig a közelben lesz egy táplálkozási szakember.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval