Francia keto diéta

Andrea Cs., 27 éves

"A Prodietix diétával 9 kilót fogytam 6 hét alatt..."
Andrea Cs., 27 éves

A Prodietixet javaslom, bárhová megyek!

Tizennyolc éves koromtól odafigyelek az étkezésemre és rendszeresen edzek. A munkába való belépés után azonban minden évben kissé megnövekedett a súlyom (és sajnos nem az izomtömegem növekedett). Egy idő után a súlyfeleslegem meghaladta a 6 kg-ot, és már nem éreztem magam jól. Ugyanakkor, a különféle időigényes diéták és szabályok ellenére sem voltam képes leadni a rám ragadt súlyt. 

A Prodietix termékeket előrször a párom próbálta ki, aki szintén egyszerűen szeretett volna pár kilót leadni. Amikor láttam az első fázis alatt az átalakulásat, úgy döntöttem, hogy én is kipróbálom. Mindig szkeptikus voltam az ilyen típusú redukciós programok iránt, ezért a diéta megkezdése előtt elmentem egy testösszetétel mérésre. Minden egyes szakasz után újra megmérettettem magam, amikor az izomvesztés minimális volt, annak ellenére, hogy a Prodietix csapat ajánlása alapján teljes egészében elhagytam az erőedzéseket és a HIIT-et. Ezzel szemben a zsírveszteség jelentős volt. Sokkal lassabban fogytam, mint a párom, vagy mint anuykám, aki a programot szintén elkezdte velünk alkalmazni.

9 kg-ot sikerült leadnom, és fantasztikusan jól érzem magam. A Prodietix használatával megtanultam rendszeresen enni, sokat inni és több zöldséget fogyasztani, mint néhány évvel ezelőtt. A program nagy előnye az időmegtakarítás, a változatos, ízletes ételek személyre szabottan, valamint a csere lehetősége arra az esetre, ha valamelyik termék esetlek nem ízlene. Nagyra értékelem az online táplálkozási tanácsadókat is, akik szívesen és türelmesen válaszoltak minden kérdésre. A Prodietixet javaslom, bárhová megyek!

diéta előtt

   diéta után

súly

64 kg

55 kg

mellbőség

90 cm

55 cm

derékbőség

75 cm

68 cm

csípő

105 cm

98 cm

comb

60 cm

55 cm

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval