Francia keto diéta

Alexandra S., 33 éves

"A Prodietix diétával
13 kilót fogytam 9 hét alatt..."
Alexandra S., 33 éves

Kedves prodietix csapat, köszönöm hogy megváltoztatták az életemet :). A diétájukat facebookon, interneten láttam de sokat fontolgattam. Ma már annyi reklám, photoshop van... Mikor láttam hogy milyen hihetetlenül lefogytak a kolléganőim, utána néztem milyen diétájuk volt. A prodietxel fogytak le. Minden szükséges infót elmondtak, segítettek, a választás már csak rajtam állt.

A pénzügyi oldalán kívül, azon is gondolkoztam hogy be-e tudom tartani a diéta szabályait a két éves kisfiam mellett. Végül úgy döntöttem hogy kipróbálom és nem is bánom. 13 kilót fogytam 9 hét alatt. Ilyen súlyom utoljára a gimnáziumban volt. Az ismerőseim nem ismernek meg az utcán, nagyon jó érzés és az önbizalmam is megnőtt. Már sok fajta diétát próbáltam, de semmi nem volt olyan hatékony mint a prodietix. A kilók gyorsan mentek le és ez motivált. Nem voltam éhes, sőt még fáradt vagy rosszkedvű sem ahogy ez más diétáknál szokott lenni. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a diétát.

Sokakat biztosan elriaszt az ár, viszont ha az ember kiszámolja havonta mennyit költ étkezésre, gyorsan rájön hogy ez nem olyan  nagy különbség. Az ételek finomak voltak, persze volt pár ami nekem nem tetszet, ezeket nem volt gond kicserélni.

Meg szeretném dicsérni a tanácsadókat is, akik mindig gyorsan visszaírtak minden kérdésemre (nem volt kevés). Most már 2 hónappal vagyok a diéta után. Nem híztam vissza semmit, egy kilót még fogytam is, ami biztosan több lenne ha az egészséges étrendet szigorúan betartanák. Most néha eszem édességet, rántott ételt is... csak azt akartam mondani hogy jo-jo effektust én nem vettem észre. A vér eredményeim javultak, jobban, egészségesebben érzem magam. Mindent köszönök.
 

diéta előtt

diéta után

súly

76 kg

63 kg

mellbőség

106 cm

93 cm

derékbőség

87 cm

77 cm

csípő

107 cm

95 cm

comb

63 cm

56 cm

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval