Francia keto diéta

Alena H., 30 éves

"A Prodietix diétával 9 hét alatt lefogytam..."
Alena H., 30 éves

"Az eredmény mindenképpen magáért beszél!"

Idén márciusban kezdtem el gondolkodni az ilyen típusú étrenden, de a férjem lebeszélt róla mondván, hogy a leadott kilókat úgyis visszahízom majd. Demotiváló véleménye után ismét elvesztettem a bátorságomat, és "elhalasztottam a fogyást". Néhány hónappal később azonban már volt egy családtalálkozónk, ahol találkoztunk egy unokatestvéremmel, aki első pillantásra jelentősen vékony volt, és teljesen másképp nézett ki, mint ahogy megszoktuk. Elárulta, hogy ezt a diétát követi, és ez volt számomra döntő impulzus szintén belevágni.

Az elején nehéz volt megtanulnom rendszeresen étkezni, követni az ivási rendszert, és ami a legfontosabb, ennyi zöldséget enni. Az idő múlásával javult, amíg napi rutinná nem vált. További pluszként azt látom, hogy az ételek változatosak és ízletesek, ezért bőven lehet választani. Gyakran nem tudtam eldönteni, hogy mely ételeket fogyasszam, mert több ízt is kívántam egyszerre. :-)
A kilók fokozatosan csökkentek úgy, hogy nem igazán tornáztam. Hetente egyszer szoktam tollaslabdázni, ez minden. A 2. fázistól kezdve hetente kétszer hozzáadtam az úszást, és most nem élhetek nélküle :-)

Nem fogok hazudni, hogy minden nap egyszerű volt és soha nem kívántam valamit, amit a diéta nem engedélyezett (ráadásul a nyári hónapokban, amelyek számomra grillezéssel, nyári koktélokkal stb. töltött napok). De elég volt tükörbe néznem és azt mondani, hogy a diéta valóban működik, és sokkal jobban nézek ki, mint az elején, ezért csak néhány hét és büszke leszek magamra és elégedett leszek az eredménnyel.

Szóval szeretném elmondani azoknak, akik még mindig haboznak arról, hogy eldöntsék, megkezdik-e ezt a diétát, ne habozzanak és kezdjék el, mert az eredmény mindenképpen megéri!

Ki szeretné számolni a diétás programját?

Online kalkulátor

Többet szeretne tudni a proteines diétáról?

További információk

Vannak kérdései?

Írja le a kérdést

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval