Francia keto diéta

A legjobb tanácsadás és ügyfélszolgálat

Szeretné tudni, hogy mi alapján és hogyan választjuk ki a megfelelő diéta programot úgy, hogy hatékony eredményeket hozzon Önnek? A Prodietix nem hagyja magára! Táplálkozási szakértői csapatunk készen áll tanácsot adni és válaszolni minden olyan kérdésre, amely érdekelheti a keto étrenddel kapcsolatosan. Hitelesített táplálkozási szakemberünk végigvezeti Önt a megfelelő étrend-program kiválasztásában, elérhető lesz az Ön számára a fogyás során, és a diéta befejezése után is felveheti vele a kapcsolatot. Azon gondolkodik, hogy tényleg a keto diéta a megfelelő? Rendeljen ingyenes konzultációt!

Hogyan válasszuk ki a legjobb diétás programot?

Nálunk nem talál univerzális diétát mindenki számára. Tudjuk, hogy a fogyás hatékonysága érdekében számos olyan paramétert kell figyelembe venni, mint például az életkor, a nem, a súly, a magasság, a napi aktivitás, a foglalkozás típusa, a testmozgás és a fogyás célja. Annak érdekében, hogy ne vesszen el a diétás csomagok kínálatában, azt javasoljuk, hogy konzultáljon táplálkozási tanácsadóinkkal, akik végigvezetik Önt a választási folyamaton, és egy olyan programot ajánlanak majd, amely a legmegfelelőbb, pontosan az Ön egyéni igényei szerint. A megfelelő diéta programot online kalkulátorunk segítségével is összeállíthatja.

Mivel kapcsolatosan fordulhat a Prodietix táplálkozási szakemberéhez?

Ha a diéta kezdete előtt bármilyen aggodalom merült fel, vagy olyan probléma akadt amely nem egyértelmű, nagyon szívesen segítünk és örülni fogunk ha konzultál velünk, táplálkozási tanácsadóink segítenek abban, hogy mindent egyértelművé és érthetővé tegyenek az Ön számára. Az első konzultáció során célszerű közölni egészségi állapotát is, ha esetleg bármilyen egészségügyi problémája van. Ez is szerepet játszik a diéta program kiválasztásában, és táplálkozási tanácsadóink javasolni fogják azt az étrendet, amely a legmegfelelőbb.

Hogyan válasszunk keto ételeket?

A keto ételek kiválasztása nagyon egyszerű, és webáruházunk intuitív módon végigvezeti Önt a menü egyes fázisainak kiválasztásában. Amennyiben a minta menü lehetősége keltette fel figyelmét, kiválaszthatja a "töltse ki a mintát" opciót - az ételek automatikusan kitöltődnek, és ezt követően ízlése szerint módosíthatja azt. Telefonon keresztül is lehetséges rendelni. A menü összeállítását teljesen ránk bízhatja, vagy megadhatja ízlési preferenciáit. Mindig igyekszünk a lehető legváltozatosabb menüt összeállítani.

Mi van, ha a keto diéta alatt tanácstalan lesz?

Nem hagyjuk magára! Támogatjuk Önt a diétás program során is. Ha bármilyen nehézség merül fel, vagy az étrend nem felel meg az elvárásainak, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Nagyon gyakran a keto étrend során a menü apró módosításával nagyszerű eredményeket érhet el. Ha a kiválasztott program nem felel meg Önnek, vagy más típusú elégedetlenség jelenik meg, akkor az Elégedettségi garancia program keretében 30 napon belül visszaküldheti a megvásárolt keto ételeket.

Mi a folytatás a keto diéta befejezése után?

Szeretnénk, ha az étrend befejezése után is megtartaná optimális testsúlyát, ezért elkészítünk egy minta menüt, amelyben a folytatáshoz szükséges javaslatok találhatók.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval