Francia keto diéta

A legjobb keto ételek választéka

Palacsintához van kedve, vagy inkább zabkásával kezdené a napot? Esetleg burgonyapürét, nugetteket vagy omlettet ebédre? A Prodietixben tudjuk, hogy a kellemes fogyás az ízletes ételekkel kezdődik. Gondolja, hogy ez lehetetlen? Győződjön meg az édes és sós ételek széles választéka alapján, amelyeket sok elégedett vásárlónk annyira megkedvelt, hogy a diéta befejezése után is ezeket a termékeket étrendjükbe foglalták.

Hogyan fog kinézni az étrendje a diéta program során? Teljes mértékben az Ön ízlése szerint! Nálunk kiválaszthatja az összes ételt, és tetszés szerint kombinálhatja is őket. Milyen finomságok közül választhat? Reggelire krémek, zabkásák, palacsinták, sütemények és mézeskalács ízeit élvezheti. Uzsonnára csokoládé ízű ital, jeges kávé, gyümölcsitalok és smoothie-k, édes rudacskák vagy ropogós müzlik közül választhat. Ebédre olyan finomságoknak örülhet mint a leves - többféle ízben, omlett és burgonya palacsinta. Vacsorához szükséges inspiráció? Tészták, sós péksütemények, virsli és kolbász, pizza vagy chips.

Összefutott a nyál a szájában? Vásárlóink ​​dicsérik a proteintartalmú ételek ízét. Ez is egy a motivációk közül a diétás program sikeres befejezésének érdekében, és az álomalak eléréséhez is. Minden egyes falattal tudni fogja, hogy egy lépéssel közelebb kerül a megálmodott alakhoz. Minden ételnek táplálkozás szempontjából értékes összetételének köszönhetően biztos lehet abban is, hogy minden szükséges tápanyaggal ellátja majd testét. A Prodietix keto diétával az éhezés miatt sem kell aggódnia, éppen ellenkezőleg, megtanul rendszeresen enni, és az ajánlott zöldségmennyiséget is beiktatja étrendjébe.

Nem tudja, milyen ételt válasszon széles választékunkból, vagy mindenből ki szeretne próbálni egy-egy terméket? A menü összeállítását teljes egészében ránk bízhatja vagy feltüntetheti preferenciáit egyenesen a megrendelésben. Az ételeket úgy választjuk ki, hogy azok összetétele a lehető legváltozatosabb legyen. Ezen felül lehetősége van arra, hogy a vásárlástól számított 3 hónapon belül olyan ételt cseréljen ki, amely nem ízlett.

Ezenkívül a fehérjetartalmú ételeket nem csak fogyáshoz használhatják, hanem az optimális testsúly megőrzéséhez is kiváló kiegészítők. Kedvelni fogja az azonnali fogyasztásra szánt kész, tartós ételeket mind ebédként az irodában, vagy mind teljes értékű snackként egy egynapos kiránduláson.

Megkóstolom

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval