Francia keto diéta

A legjobb ízek

A franciák nagyon élvezik ételeiket, számukra ez társadalmi eseménynek számít, és ezért úgy tűnhet, hogy nem tagadnak meg maguktól semmit. Kevesen tudják azonban, hogy a francia konyha alapja a minőségi és tápláló összetevők, változatos, mégis szerény adagok, amelyekből nem hiányozhat az ízletes zöldség sem. Ezeken az alapokon épül a Prodietix ételkínálata is. Azt szeretnénk, hogy a fogyás ne csak hatékony legyen az Ön számára, hanem kellemes is. Ezért folyamatosan dolgozunk a recepteken, és kiegészítjük az ételek palettáját más édes és sós változatokkal is.

Azt a szabályt is figyelemmel tartjuk, hogy a keto diétának nem kell csak porból lennie! Annak ellenére is, hogy meleg és hideg italainkat dicsérik ügyfeleink, a menüben fehérje ételeket is talál, amelyek ízükkel nagyon hasonlítanak a "normál" ételekhez. A fogyás során remek süteményeket, müzliket, omletteket, burgonyapürét, kolbászt, chipseket vagy akár pizzát is élvezhet étrendjében. Kínálatunkból nem hiányozhat a híres francia finomság, a croissant és palacsinta sem. Ha Ön is édesszájú, akkor első ízre beleszeret majd a finom kenhető csokoládé-mogyoró ízű krémbe, a Nutrinellába.

Minden protein ételt ezen felül egyénileg kiválaszthat és összeállíthat egy olyan menüt, amelyet igazán ízleni fog. Természetesen az ételek kiválasztását ránk is bízhatja, és a megrendeléshez elég feltüntetni preferenciáit. A csomag kibontásakor így kellemes meglepetés vár majd Önre. Mivel tudjuk, hogy mindenki mást szeret, ezért felajánljuk a lehetőséget arra is, hogy olyan ételeket cseréljen, amelyek esetleg nem ízlettek.

Az egészséges életmód szabályai között szerepel az étkezések rendszeressége, az ivási rendszer és a rengeteg zöldség fogyasztása. A keto étrend minden fázisában különböző zöldségek megengedettek, ugyanakkor számos receptet készítettünk Önöknek, amelyek tele vannak inspirációval az engedélyezett zöldségekre való tekintettel, az étrend minden szakaszában. A menüt brokkolis muffinnal, sült karfiollal vagy házi zöldség chipsekkel gazdagíthatja. A Prodietix proteintartalmú ételekkel időt takaríthat meg egyes ételek bonyolult ételkészítésére való tekintettel. Ezt az időt magának szentelheti, pihenhet, így valóban élvezheti az ételeket.

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval