Francia keto diéta

A legjobb csomagolás

Olyan keto diétát keres, amely praktikus és egyszerű lesz? Akkor nálunk jó helyen van. A Prodietix keto diétát a legapróbb részletekig terveztük, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Az adagok mérése nem az Ön dolga lesz. Minden étkezés úgy van kialakítva, hogy elkészítése egyszerű és gyors legyen. Nálunk ezért időt spórol meg, amelyet szeretteire fordíthat, vagy a megérdemelt pihenésre.

Szeretnénk, ha teljes mértékben életének átalakítására tudna koncentrálni, ezért a protein ételeket praktikus csomagolásba csomagoltuk. Nem kell azon gondolkodnia, hogy hány adagot kell fogyasztania, vagy megjegyezni a pontos adagolást és az elkészítéshez szükséges utasításokat. Leegyszerűsítettük az ételek elkészítését úgy, hogy Ön a fogyásra koncentrálhasson, ne pedig a megfelelő adagok mérlegelésére és mérésére. Ezenkívül az ételek összeállításakor kiválaszthatja azokat, amelyek elkészítése a legjobban megfelel. És ha nem elégedett az ízével, 3 hónapon belül kicserélheti az ételt másra.

A proteines ételek 1, 2 vagy 3 adagban vannak csomagolva. Ha nem szeret főzni, akkor a keto diétát imádni fogja - csak csomagolja ki és máris fogyasztásra kész, esetleg melegítésre. Teljesen Önön múlik, mennyi időt akar tölteni az ételek elkészítésével. Egyes ügyfelek számára fontos a gyorsaság és a könnyű elkészítés, míg mások szeretnek a konyhában tevékenykedni, és kipróbálják az ajánlott zöldségekhez való recepteket is. Bármi is legyen az Ön által preferált elkészítési mód, hisszük, hogy elégedett lesz.

Szeret utazni, vagy gyakran az irodában ebédel? A Prodietix keto diétával ez nem jelent problémát, bárhonnan fogyhat. A praktikus fehérjetartalmú ételcsomagok megkönnyítik az uzsonna és az ebéd fogyasztását otthonán kívül. 

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Számolja ki, mennyit fogyhat és versenyezzen összesen 1,3 millió Ft értékű nyereményekért!

Szeretne többet tudni? Tekintse meg a versenyszabályzatot.

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval