Francia keto diéta

Tisztelt vásárlóink. 

Értesiteni szeretnénk Önöket , hogy a rendelések kiszállítása 2-3 nap késéssel történik. A késésért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

A kifogások nem égetik a kalóriát

 

Felejtse el a kifogásokat!

"Majd hétfőtől", "Még egy utolsó tortadarab, és ezután már elkezdem a diétát!"... És mi az Ön kifogása?

Felejtse el a kifogásokat és fogyjon a Prodietix-el - gyorsan, egyszerűen és ízletes módon!

Kíváncsi arra, hogy mitől olyan különleges a Prodietix keto diéta? A Prodietix teljesen alkalmazkodik az Ön igényeihez. Hiszünk abban, hogy a sikeres fogyást egyénileg kell megközelíteni. Egészségügyi szempontból nem lenne optimális ugyanazt az étrendet kínálni egy magas sportolónak és ugyanakkor egy alacsony nőnek. Nálunk viszont a saját fizikai paraméterei és célsúlya szerint választ programot, és nem utolsó sorban a diétás programban pontosan azt választhatja, amit szeret!

Inspirálódjon azoktól, akik már megtalálták a motivációt

    

Vivien V. (22 éves, Magyarország)

Több okból is úgy döntöttem, hogy kipróbálom a diétát - kicsi vagyok, és minden plusz kiló látszik rajtam. Nem éreztem jól magam a bőrömben, nem volt kedvem társaságba menni és szégyelltem magam. Nem beszélve arról, hogy az egészségnek sem tesz jót a túlsúly. Tudtam, hogy a keto diéta fordulópont lesz számomra, és alig vártam, hogy elkezdjem.

Teljes történet

Nem biztos abban, hogy melyik diéta a megfelelő?

Miért a Prodietix keto diéta a legjobb a magyar piacon? Szeretnénk, ha az Ön tapasztalata a lehető legkellemesebb lenne az első pillanattól kezdve. Folyamatosan bővítjük a proteintartalmú ételek választékát, javítjuk és még finomabbá tesszük az ízeket és figyelünk a csomagolás egyszerűségére és praktikusságára. Készek vagyunk segítséget nyújtani Önnek, ha bármiben szüksége lenne tanácsra.

7 ok miért válassza a Prodietix-et

 

Online kalkulátor

Számítsa ki, hogy melyik étrend felelmeg az Ön számára?

Nem

Problémás részek

A legmegfelelőb programot keresem...

Kérjen tanácsot táplálkozási tanácsadóval

foglalja le ingyenes telefonos konzultáció táplálkozási tanácsadóval